Sağlık:
'BAŞVURULAR ARTTI'

"BAŞVURULAR ARTTI"

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Sait Gönen, “Cerrahpaşa’da vaka sayılarında ve hastane başvurularında iki katına yakın artış var” diyerek, yaklaşan kış mevsimi için uyarıda bulundu. Gönen, “Halen en büyük silahımız maske, fiziki mesafe ve hijyene uymak! Lütfen gevşemeyelim” ifadelerini kullandı.

Temmuz sonu itibariyle vaka sayısında, Eylül başı itibariyle de vefat sayılarında hızlı bir yükseliş olduğu görülmüştü. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 19 Ekim vaka sayısı da uzun süre sonra 2 bini aştı. Açıklanan 75 vefat sayısı ise, 2 Mayıs'tan bu yana görülen en yüksek ölüm sayısı olarak kayıtlara geçti.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen'de vaka sayılarında ve hastane başvurularındaki artışa dikkat çekerek uyarıda bulundu.

“KIŞ HEPİMİZ İÇİN ZOR GEÇEBİLİR”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gönen, “Cerrahpaşa'da vaka sayılarında ve hastane başvurularında iki katına yakın artış var. Kış hepimiz için zor geçebilir. Halen en büyük silahımız maske, fiziki mesafe ve hijyene uymak! Lütfen gevşemeyelim” dedi.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ACİL SERVİS BOŞALTILDI
İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi...

Haberi Oku