Sağlık:
GÜNCEL VAKA SAYISI AÇIKLANDI

GÜNCEL VAKA SAYISI AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID-19 tablosunu açıkladı. 16 Temmuz Cuma gününün verilerine göre, 229 bin 582 test yapıldı.

Son 24 saatte, 6 bin 918 yeni vaka tespit edilirken, 35 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan, bugün, 5 bin 84 kişi sağlığına kavuştu.

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından güncel verileri açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bayramdan önce en az bir doz aşımızı olarak mücadelede yerimizi alalım” dedi.

“HER YENİ DOZ ÇOK KIYMETLİ”

1 milyon dozun geçildiğini belirten Koca, “Üstüne konacak her yeni doz çok kıymetli. Salgına karşı kalıcı zaferi bize aşı sağlayacak” dedi.

Koca, ayrıca, vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Memlekete mi gidiyoruz? Gitmeden aile hekimine bir uğrayalım. Hem bayramlaşalım hem aşımızı olalım” ifadelerini kullandı.

DÜN 7 BİN 304 VAKA TESPİT EDİLMİŞTİ

Bakanlığın 15 Temmuz verilerine göre, 7 bin 304 vaka tespit edilirken 48 kişi hayatını kaybetmişti. Dün, 232 bin 257 test yapılmış ve 5 bin 103 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ACİL SERVİS BOŞALTILDI
İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi...

Haberi Oku