TARİHİMİZİN EN BÜYÜK REFORMU!*

*​Başlık benim değil, çaldım oni! Hem de Erdoğan’dan. Şöyle diyor Yeni Türkiye’nin başkan adayı; “16 Nisan yaklaştıkça hem Avrupa’nın, hem de terör örgütlerinin elleri ayakları birbirine dolaşıyor. Tarihimizin en büyükreformunu önleyemediklerini gördükçe ne yapacakların şaşırdılar.” Biz seçim değil, referandum değil, yeni bir rejim inşa ediyoruz demenin ve bunu batıya duyurmanın kibarcası böyle oluyor demek!
Açıklamaysa açıklama! Gözdağı ise gözdağı! Meydan okuma ise meydan okuma! Tekmili birden yani…
Yurtdışında katılım yüzde 30’muş geçiniz! Kursta öğretmeninin tacizine uğrayan öğrenci için yurt müdürü; “Kurban keserek olayı kapattık” şeklinde açıklama yapmış geçiniz.
Erdoğan’ın tüm dünyaya bir de müjdesi var! Referandumda evet çıkarsa AKP’ye üye olacak kendileri! Açıklaması ise şöyle; “ Benim en büyük düşüncem birinci derecede şudur bu partinin kurucu genel başkanıyım dolayısıyla bu hak doğduğu anda itibaren partime üye olurum ve partime üye olarak hizmetime devam ederim.” Tarafsızlığını askıya alan ve tam anlamıyla yerine getiren bir genel başkanın utana sıkıla da olsa özlem kokan açıklamasıdır bunun adı!
Konuya zamanın merceğinden bakarsak yarınların ne getirip ne götüreceğinin itirafıdır bunun adı! Neye layık olduğumuzun göstergesidir bunun adı! Kendini yıllar sonra partili gibi hissedeceğinin müjdesidir bunun adı! Artık bir partili başkan olacak demenin cümle âleme ilanıdır bunun adı! 
6 bin otobüs, 185 deniz aracıyla partililerin miting alanına taşındığı,  5 bin polisin görev yaptığı, 16 metre yüksekliğinde 95 metre genişliğinde hazırlanan sahnede Erdoğan ve Yıldırım’ın yaptığı konuşmaların 7 dev ekranla yansıtıldığı, 700 sağlık personeli, 70 ambülansın hazır bekletildiği,  sokakların araç trafiğine sabahtan itibaren kapatıldığı bir tarafsızlığın göstergesidir bunun adı!
Binali Bey’in Trump Bey’e; “ Esad’ı vuran elleriniz dert görmesin” diye seslendiği,
Erdoğan’ın beden dilini ve ses tonunu sonuna kadar zorlayarak;“Olsun be! Aldırma yaradan yardır/ Sanma ki zalimin ettiği kardır/ Mazlumun ahı indirir şahı/ Her şeyin bir vakti vardır” şiirini okuduğu ve gerekli mesajı verdiği mitingin ne anlama geldiğidir bunun adı!
Tüm kamu olanaklarının, kamu kaynaklarının, kamu bütçesinin, kamu binalarının, yerel yönetimlerin tüm olanaklarının kullanılması bakış açısına göre değişse de, üçe beşe değil kusura baksanız da devlet eliyle yapılan referandum seferberliğidir bunun adı!
Özetle yeni Türkiye’de artık darbeler, terör saldırıları, muhtelif çap ve ebatlarda ekonomik krizler, ardı arkası kesilmeyen kumpaslar, sivil protestolar, göç dalgaları artık tarih olacakmış! Çünkü artık partili olan, partisine dönenama tarafsız bir başkan olacakmış! İyiymiş doğrusu! 
Özetin özetiyle; keşke biraz da haksızlığın, adaletsizliğin, ilkesizliğin önü alınsa ve halkımız adaletli, onurlu, huzurlu yarınlara kavuşsa! İyi olur doğrusu…
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87