YARDIMCI OLMAK LÂZIM

Başbakan Beymen’den alışveriş yapmayın buyurmuş, bu sözü okuyup da hafifçe tebessüm etmeyen var mıdır acaba? Benim bildiğim vatandaşın büyük bir çoğunluğu ancak karnını doyurmak için olan alışverişe borç harç kredi kartı ile çıkıyor, iyi giden ekonomi nereye gittiyse ben bulamıyorum. Bildiğim vatandaşın takipteki tüketici kredilerinin (90 gün geçtiği halde ödenmemiş olan krediler) toplamı ile 1 Marmaray ve  1 köprü daha yapılabilirmiş.Özetle millet borç batağında .Bilgilendirmek lazım..Bu arada duble yollara konsantre olunmuş besbelli işsizlik 2 haneli rakamlara ulaştı  bunu da haber vermek lazım.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, bu yıl sınav sorularının tamamının yayınlanmayacak olmasına gerekçe olarak, "Ölçme kabiliyeti yüksek olan sorular bazı düzenlemelerle yeniden kullanılabilir, 2014’te bazı sınavlarımızı 'Yazılı Sınav' olarak yapacağız diye buyurmuş. Sonunda sınavı hepten kaldırıp kast sistemine geçilecek seçimler bu esasa göre yapılacak herhalde. Bir gencin bütün hayatını etkileyecek bir sınav yaparken soru hazırlamak mı bu kadar zor olan? Bir de yazılı sınav ne demek? Kim okuyacak kim yorumlayacak? Hocadan hocaya yorum farkı olur, sorun olur koskoca Prof. düşünmüştür mutlaka ama yine de hatırlatmak lazım.

İzmir Belediye Başkan adayı İzmir-Çeşme arasının 3 saat olacağını buyurmuş. Karayolu ile 45 dakika ama olsun. Deniz yolunu bu kadar seviyorlarsa İstanbul hasretle her noktaya vapur seferi bekliyor bunu da haber vermek lazım. Duble yol çok iyi süper bayılıyoruz metro da öyle ama arabaları park edecek yer yok. Park yeri olmadan yapılan bu tip şeylerin çözüm olamayacağını söylemek lazım.

Başına çuval geçirilen Türk askerine “Mukavemet etmesinler” diye emir verenin zamanın Genelkurmay Başkanı olduğu ortaya çıktı. O kişiye "Ben size taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum" diyen Mustafa Kemal’in çocuğu olduğunu hatırlatmak lazım, bizler bu olayı hazmedemedik ve asla hazmedemeyeceğiz. Ya siz Sayın Genelkurmay Başkanı diye sormak lazım…
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
inci demirel 10 yıl önce

daha söyleyecek onlarca şey var...elllerine sağlık

Misafir Avatar
Leyla 10 yıl önce

bu seneki oyss sinavinin sorulari da cevaplari da yayinlanmayacak. akp nin reklamini yasaklayan yuksek secim kurumunun yasagini da yasaklayacagini soyleyen basbakan. sonu nereye gidiyor bu ulkenin..

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87