ZARİF DÜNYA LİDERİMİZ ve LAYİKLİK!


Çünkü o zarif, duygusal, iyilik timsali, yalan bilmez, dürüst, haram yemeyen, zalimin karşısında olan “Uzun Adam”, Recep Tayyip Erdoğan Hazretleri Saray’ın külliyesinde toplanılacak dedi. 

 

Kötü niyetli bölücü insanlar konuşuyor. Yok “ben bu işlerin savcısıyım” demiş, yok bütün bu yargıyı cemaate kendi eliyle vermişmiş, yok, “ne istedilerde vermedik” demişmiş.

 

Yahu bu temiz kalpli saf insanı kandırmışlar, kendi söyledi!

 

Birlik ve beraberliğe bu kadar ihtiyacımız varken bazı kötü niyetli şahıslar bu güzelliği, bu bütünlüğü, açık söyleyeyim, bozmak istiyorlar. 

 

Hukukun üstünlüğüne yemin etmiş insanlar taraflı davranıyorlarmış.

 

Halbuki FETÖ’ye karşı aslanlar gibi direnen, sahte belgelerle tasarlanan davalarda mazlumların yanında yer alıp, hukukun üstünlüğünü savunan, Silivri’de sabahlara kadar nöbet tutan, sonradan terör örgütü üyesi oldukları anlaşılan meslektaşlarına karşı mücadele ederek adaleti savunan bu asil yargıçlar, bu savcılar değil miydi?

 

Sanki bu asil ruhlu insanlar her devrin adamı yalakalarmış gibi bir hava yaratılmak isteniyor.

 

Belki siz tam görememiş olabilirsiniz ama bunlar çok doğru, çok dürüst, Cumhuriyet ilkelerinden ayrılmayan, duruşlarından taviz vermeyen “çok” ama “çok şerefli” insanlardır yani. 

 

Hatta bir sene önce yaptığı terbiyesizliği anlayarak Sayın Cumburbaşkanı Hazretlerini ziyaret eden, kesinlikle yalakalığı sevmeyen, duruşunu bozmayan, mazlumların yanında yer alan değerli ilim adamı Metin Feyzioğlu da“başımıza gelebilecek en büyük felaketi sizin önderliğinizde geri püskürttük, liderlik budur” diye demeçler vermedi mi?

 

Sayın Cumhurbaşkanı Hazretleri de VaşingtonBüyükelçiliğini arayıp, o değerlerinden taviz vermeyen, Cumhuriyet sevdalısı Büyükelçi Serdar Kılıç’aFeyzioğlu’na ziyareti sırasında yardımcı olun talimatı verdiler. Bazı kıskanç devlet düşmanları çok değerli ve çok tarafsız Büyükelçimiz için “Büyükelçi değil, Akape’nin Amerika Müdürü” şeklinde yaptıkları yakışıksız yakıştırmaları da duymuyor değiliz.  

 

Hepsini bırakın bir kenara, Allah başınızdan eksik etmesin, “Dünya Liderimiz” koskoca Yavuz Sultan Selim Han köprüsünü açmadı mı?

 

Tasavvufun bir lokma, bir hırka ilkesiyle yaşayan “DünyaLiderimizin” bu yaptıkları gözünüze, dizinize dursun.Yenikapı birliğini isteseniz de bozamayacaksınız.

 

Neyse benim televizyon dizim başlıyor, sonra da son derece “tarafsız” yayın yapan televizyon kanallarındaTürkiye’nin mükemmel ekonomisi ve yabancı devletlertarafından nasıl kıskanıldığı konulu açık oturumları izleyeceğim. 

 

Layiksiniz, layikiz, layikler.

Layik kalacağız.

Bir süre…

 

 

https://twitter.com/kboztepe

https://www.facebook.com/kaya.boztepe

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87