“80 BÜYÜKELÇİ FETÖ’cü” İDDİASI

15 Temmuz darbe girişiminin ardından devletin tüm kurumlarına sızmış (sızmış demek yerine yerleştirilmiş sanki daha doğru) Fethullahçı Terör Örgütü’ne yapılan operasyonlar hız kesmiyor. Yargıdan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Emniyetten valiliklere, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Orman Bakanlığı’na…

O kadar çok kurum içinde temizlik başladı ki…

Tabii aralarında masum olanlar vardır. Bazıları medyaya yansıyor. En kısa sürede de bu mağduriyetler giderilir umarım…

Konumuza dönelim… Peki o kadar kuruma, bakanlıklara, …vs. operasyonlar yapıldı da dikkat ettiniz mi, hiçbir temizlik Dışişleri Bakanlığı’ndaki kadar az olmadı.

Şu ana kadar 88 kişi görevden alındı. Yalnızca 2’sinin Büyükelçi olduğu belirlendi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da 32 diplomatın başka ülkelere kaçtığını söyledi. Hale bakın!

Bunca çalışanı, yurtdışı temsilcilikleri olan bir bakanlıkta bu kadar az kişinin cemaatle bağlantısı olması sizleri de şaşırtmıyor mu?

Bir de NATO’cu olduğu söylenen müsteşarların/yardımcılarının bulunduğu, cemaatle bağlantısı olduğu belirtilen eski bir bakanın uzun yıllar görev aldığı bu kurumda bu kadar FETÖ’cü sizce de az değil mi?

Az tabii ki…

İçeriden aldığım bilgileri paylaşayım sizlere.

Sağlam bir kaynağımın bana verdiği bilgiler oldukça çarpıcı. Ki bu kaynak, uzun yıllar Dışişleri Bakanlığı ile yakın temas içerisinde çalışmış birisi…

Diyor ki; “Dışişleri Bakanlığı’nda Büyükelçi ve Konsolosluları tek tek araştırsalar şaşkına dönerler. O kadar çok bu örgütle (FETÖ) bağlantısı olan kişiler var ki… Ben size şu kadarını söyleyeyim. Yaklaşık 300 kadar konsolos, 80 kadar büyükelçinin birebir FETÖ ile bağlantısı var. Bunlara neden işlem yapılmıyor?”

Bu şu demek: Dünyada yaklaşık 200 ülke var. Neredeyse yarısında bu elçi ve konsoloslar görev alıyor… Bakın bu bilgiler doğruysa, vay halimize.

İktidara soruyorum: Bu iddialar karşısında ne zaman Dışişleri Bakanlığı’nın içini temizleyeceksiniz?

Herkes FETÖ’cü, bir siyasetçiler temiz

Yukarıda yazdık. O kadar kuruma, bürokrata, hâkim, savcı, polise operasyon yapıldı. Cemaatle bağlantısı olan hiç mi siyasetçi yok? Bugüne kadar Fethullah Gülen’e güller uzatan, âlim diyen, sevdasını, gurbetini paylaşan, ne istediyse veren, her sızmalarına sessiz kalan, kumpaslarla ördüğü ağları yırtmayan onca siyasetçi nerede?

Haydi beyler! Harekete geçin artık. Elinizi tutan mı var?

Bu habis uru siyasetten temizlemediğinizde, hiçbir kurumdan tam olarak temizleyemezsiniz.

Mesela, o kadar yazıldı çizildi. A.G., A.D, S.E., İ.N.Ş., A.B. gibi isimlerin cemaatçi olduğu ya da Gülen ile bağlantılı olduğu iddia edildi. Doğru mu bilemem. Ama iddiaları araştırmak sizlerin görevi.

2013’ten öncesini bıraktık, bari 17/25 Aralık’tan sonra bu örgüte destek veren siyasetçileri temizleyin.

Temizleyin de, AK siyasetçi, kara siyasetçi kimmiş görelim…
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87