AFRİN YETMEDİ, MÜNBİÇ OLMADI, KANDİL VERELİM

AKP, 16 yıldır iktidarda. Kandil de bu süreçte oradaydı. Oradan yönetilen bunca saldırılara karşın AKP Lideri Erdoğan Kandil’e neden operasyon yaptırmadı?

-O zamanlar PKK ile açılım dostluğu vardı.

Baskın seçimle yeniden iktidar olmak isteyen Erdoğan, Afrin’e gitti; aldığı oy yetmedi. Münbiç’e de gireceğiz, diye bağırdı ama ABD buna izin vermedi.

Şimdi, düşen oyları artırmak için yeni bir sefere ihtiyaç var. Tıpkı Osmanlı padişahlarının baş kaldıran İstanbul halkını yatıştırmak için yeni bir savaş ilan etmesi gibi... Kandil işte bu yüzden devreye sokuldu.

Aslında yapılan bir şey yok... Uçaklar gidiyor, bombalıyor; dönüyor. Tıpkı Kuzey Irak’ta PKK’nın bulunduğu öbür kampların vurulması gibi...

Başkomutan güç durumda ya... Sefer olmasa da televizyonlarda böyle gösterilir, oylar alınır; sonrası Allah kerim...

KOYUN SÜRÜSÜ-İNSAN SÜRÜSÜ

“İnsan düşünen hayvandır.” demiş filozof Aristo.

Düşünme de beyni olan canlının eğitimden geçirilmesi ile gerçekleşir. Eğitim olmaz ise, o topluluk, koyun sürüsüne döner.

Koyun sürüsü ne yapar?

Gelin haberini hatırlayalım: Van’ın Gürpınar İlçesi’ndeki Yapraklı Mezrası’nda 500 koyunluk sürü, kayalık bir bölgede otlatılıyor. Koyunlardan birisi karşıya geçmek niyetiyle kendisini uçurumdan atıyor. Ama yuvarlanıp ölüyor. Onu gören diğer hayvanlar da aynı yerden atlıyor ve hepsi telef oluyor.

Eğitim seviyeleri düştükçe insanların koyunlaştığını, siyasi partilere verilen oy durumundan kolayca okuyabiliyoruz. İktidardakiler genellikle halkın cahil bırakılarak sürüleştirilmeş kesimini sever ve onun ilkel duygularını okşayarak uçuruma doğru çeker.

Önümüzdeki seçimler sürü davranışının yıkıldığı bir seçim olursa bundan çok mutlu olacağım.

TRUMP’A DA ZEKERİYA ÖZ GEREK

ABD Başkanı Donald Trump ile bizim cumhurbaşkanını aynı kratta görenler yanılıyorlar. Trump, Erdoğan’ın yanında solda sıfır...

Düşünebiliyor musunuz? Bu Amerika’da bir sinema oyuncusu ortaya çıkıyor... Hem de büyük bir törende... ABD Başkanı’na açık açık ağır küfürler ediyor. Kaç gündür bekliyorum ki Robert de Niro adlı bu sinema oyuncusu tutuklanıp Guam Adası’ndaki zindana gönderilsin.

Yok yok, bu Amerika’da savcı yok...

Trump’a önerim: Bizim kaçak Zekeriya Öz’ü buldursun, Amerika’ya getirtsin. O Zekeriya, hemen Amerikan Ergenekonu icat eder; içlerine Niro’yu da ekler; o küfürcüyü ve öbür Trump düşmanlarını inim inim inletir.

Ama dedim ya kalıbının adamı değil Trump... Mahkemelere işaret verip Robert de Niro’yu hapse attıracağına ona Twitter’den “Kıt akıllı!” demiş o kadar...

CÜPPENİ ÇIKAR DA GEL DANIŞTAYCI!

Danıştay üyesi olmuş bir kadın... Kendisini HSYK’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan atamış; oradan da Danıştay’a sıçramış... Belli ki hukukçuluktan çok Reisçi... CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi türban üstünden kötülüyor.

Aysel hanım, Aysel hanım! Eğer politika yapacaksan cüppeni çıkar, meydana gel...

Türbanın kalabilir...

Türban üstünden köşeyi dönenlerin bu ülkeye yapacağı kötülüğün daha sonuna gelemedik vesselam...

HEM OY HEM MADDİ DESTEK

Bu gençler, siyasete soyunan bizim çocuklar... Namuslu, çalışkan, akıllı ve yiğit... TGB terbiyesiyle yetişmişler... AKP’nin, “Yasayı değiştirip gençlerin önünü açtık!” yalanına bakmayın; asıl gençler Vatan Partisi’nden aday oldular. Hepsi de ilk sıralardalar. Bunlar TBMM’ye girseler oraya kalite katarlar.

Bu gençlere oy vermek hem bizi hem Türkiye’yi gençleştirir.

Sadece oy yetmiyor.

Bunların arkasında devlet hazinesinden alınan milyonlarca lira yok. Kendi harçlıkları ile seçim çalışması yürütüyorlar. Onlara hemen yardım etmemiz gerek. Bu yüzden okurlarımdan bu gençlere destek olmalarını istiyorum.

İşte o adres: İş Bankası Antalya Korkuteli Şubesi İban no: TR250006400000162700349043

Hesap no: 62700349043

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87