AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN... ÇANKAYA ÇÖKÜYOR...

İnanmayan Halk Tv'nin  ya da Kanal 99'un arşivine baksın; ya da gazeteci Hüsnü Mahalli'ye sorun. 10 ya da 11 hafta önce Halk Tv'de Çarşamba günleri yaptığımız programda cumhurbaşkanlığı konusunu tartışırken üç aday saymıştım.

Haşim Kılıç, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Sami Selçuk. O zaman hiç kimse bunun üzerinde durmadı.

O programda 2015 yılında Abdullah Öcalan serbest bırakılacak, 2019 yılında Meclis'e girecek, 2023 sürecinde de Cumhurbaşkanı adayı olacak da demiştim...

Bir  mercimek beyinli emekli albay dangalakça yorum yazmıştı ve sosyal medyada gereken cevabı alıp, kuyruğunu pısmıştı. 

Yine Halk Tv'de de Kanal 99'da da şu alt yazıyı yazdırmıştım: Kimin cumhurbaşakanı olacağını Obama biliyor!

Bu köşemde de "12.CUMHURBAŞKANIMIZI YALNIZCA OBAMA BİLİYOR" başlıklı bir makalemi okumuştunuz. (OKUMAMIŞ OLANLAR İÇİN-LÜTFEN TIKLAYINIZ)

Yine kimsenin gıkı çıkmadı!

Bu gün vah vah da vah...

Cumhurbaşkanlığı seçimi için artık üç aday var.

Bazı CHP’liler ile bir kısım Atatürkçüler ve tatlı su solcuları Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermeyeceklerini  söylüyorlar.

Bunun kadar gereksiz kabadayılık ve akıldan uzaklık olamaz.

Baylar bayanlar ya da akıl sağlığı yerinde olduğunu iddia eden kadınlar ve erkeklere soruyorum: Neden sandığa gitmeyeceksiniz?

Tayyip’i Çankaya’ya çıkarmak için mi? Amaç hedefiniz buysa, yaygara yapmanıza gerek yok ki!  Bağırıp çağırmadan sessizce gidin Bodrum’a. Gidin, kalçalarınızı güneşte kızartın.

Çünkü bu kalçalarınız daha sonra birilerinin işine yarayacak! Bu nedenle alımlı olsun!

3 Temmuz gününe kadar bir yeni aday çıkması amacıyla verilen mücadele çok saygı değerdi. Ama 20 milletvekili bulunamadı.

Bugün 3 aday kaldı. Yani bunlardan birisi Çankaya’ya çıkacak.

İhsanoğlu ‘na hiç kuşkusuz biz Kemalistler, gerçek samimi Atatürkçüler (bir de Nato Atatürkçüleri var), CHP’nin yürekten seçmeni “ideolojik” yakınlık duymaz. Duyamaz. Zaten Ekmel Bey’in de böyle bir iddiası yok.

Ama unutulmasın ki, İhsanoğlu stratejik bir karar olacaktır.

Tüm mesele “olmak ya da olmamak” yani, ya Tayyip Çankaya’ya çıkarılmalı ya da çıkarılmamalı.

2023 yılında Çankaya’da kimi görmek istiyorsun. Buna bugünden hazırsan eğer karar senin.

Kalabalıkları görünce sandığa gitmeyeceğim  vaveylasını koparmaya devam et. Ucuz reyting yapmak hoşuna gidebilir. Ancak, bir daha “ bu adamlardan nasıl kurtulacağız” palavralarını da atma!
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
sait ozturk 10 yıl önce

yorum yazmak için bu alanı kullanabilirsiniz.senin gibi kıt akıllı olup tayyib i tayyib in fotokopisi ile değiştirme komikliğine düşmemek adına sandık çözüm değil diye düşündüğüm için oy kullanmayacağım.

Misafir Avatar
Ünal Gökcan 10 yıl önce

birde beşiktaşlı,galatasaraylı ve fenerbahçeliyi kim bir araya getirdi.adı ortaya atılınca ayrıştırmayı kim sağladı.o taraftan bakmayı düşünmüyorsun.gelecek olan ekmeleddin en az 10 yıl daha tayyibin politakalarını yıpranmamış olarak daha yumuşak uslupla yapacaktır.dolayısıyla kazanan gene dış güçler ve yerli işbirlikçileri olacaktır.yanai arçeliği bırak aygazı al hep koç holding kazansın

Misafir Avatar
Suzan 10 yıl önce

çok haklı olarak açıklama yapmış

Misafir Avatar
Siyah Gonca 10 yıl önce

ysorum yazmak için bu alanı kullanabilirsiniz.izin ekmeleddin adini söylemis olmanizin hic önemi yok! kilicdaroglu onu myk ve pm getirecekti genel baskan dayatmasi olarak sunmayacakti..insanlar tatil yerindede oy kullanabiliyor 9 temmuza kadar süre var! yenilginin bedelini tatilcilere cikartmayin!!!siz strateji uzmanisiniz ama agziniz cok bozuk hic yakistiramadim..planim su bu secim iki turlu!! ilk turda sandiga gitmiyecegim adaylarin yani tayip, ekmel (cemaat9 ve demistas#in gercek gücünü görecegim. ikinci tura kim cikarsa tayyip'in karsitina oy verecegim.ekmel'i önerenler tayyip'in brinci turda cikmamasini da garantilemislerdir %60 diyor tanimadigimiz zat, görelim bakalim...

Misafir Avatar
Filiz Eyüboğlu 10 yıl önce

katilmiyorum. ve bizi tatlı su solcusu olarak niteleyemez. çoğu zaman hayranıyım ama bu sefer yanlış düşünüyor. gerçek bir kemalist gerçek bir vatanmsever ne chpye oy verir, ne bu adama! bir seçimle kurtuluış olmayacağı çok açık... gerçek atatürkçüler birleşmedikçe örgütlenmedikçe yani kısa vadede bu çürümüş sistemden kurtuluş yok, bunu erol bey nasıl bilmez? olmamış bu yazı, çok yanlış. yüzde kaç bu seçim denen sirki boykot ederse, o sayı gerçek atatğrkçüleri gösterecek. büyük harfe neden izin vermiyor siteniz bu da yanlış ve acaip.

Misafir Avatar
Sinan F Aşkın 10 yıl önce

Arkadaşlar tayyibin karşısında kim güçlü ise ona oy vermek lazım...butun mesele bu... Zaten oy kullanmazsanız tayyibe oy vermiş oluyorsunuz...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87