BAYKAL TAMAM da CHP'liler NEDEN SUSKUN?

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP’li 9 vekile yapılan kaset kumpasıyla ilgili geçen hafta 120 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı ve 34 kişi gözaltına alındı. Bu olay patlar patlamaz iki gün boyunca Ankara bu konuyu konuştu.

Peki Deniz Baykal konuya ilişkin ne dedi?

“Benim dışımda gelişen bir süreç. Sizler gibi ben de izliyorum. Bekliyoruz.” Sadece bu kadar…

CHP tarihinin en büyük kumpasına Baykal’ın daha fazla ayrıntı vermesi tabii ki beklenemezdi. Peki ya diğer CHP’liler?

Onlar neden suskun?

15 Temmuz öncesine kadar sürekli Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu “kasetle partinin başına geçen başkan” diye eleştiren AKP’lilere karşı neden sessiz kaldılar?

Alın size fırsat! 

Koruyun partinizi!

Bu kumpası kuranlara karşı mücadelede, en önde CHP’nin olması gerekmez mi?

Kaset kumpasını kuran isimlerin yakasına yapışan ilk onlar olmamalı mı?

Malum gazete ve kanallara kayyım atanırken, her yere koşturan, “Haksızlık kime yapılırsa haksızlığa uğrayanın arkasındayız” diyen sözde CHP’liler nerede? Genel Başkanınıza, partinize kumpas kurulmuş... Gövdenizle, yüreğinizle çarpıştığınız o cesaretiniz nerede?

Sayın Baykal'ın, Sayın Kılıçdaroğlu’nun omuzlarına yüklenen o kadar ağır yüke neden ortak olmazsınız?

Korktuğunuz bir şey mi var? Yoksa bu gelişmeye hiç şaşırmadınız mı?

Bakın, Aziz Yıldırım’a yapılan kumpasta bırakın Fenerbahçe yönetimini, tüm Fenerbahçeliler ayağa kalktı. Silivrilere, Çağlayanlara akın ettiler. Koskoca pankartlar açtı, sloganlar attı, meşaleler yaktılar.

Çünkü onlar biliyordu ki, operasyon sadece Aziz Yıldırım’a değildi. Fenerbahçe’ye de yapılmıştı. Şimdi herkes Fenerbahçe’nin cemaate karşı dik duruşunu konuşmuyor mu?

Neyi bekliyorsunuz?

CHP neden konuşulmasın? Neden CHP ailesi bir olup, “Bu dava bizim ana davamızdır, müdahil oluyoruz” demiyor? Türkiye’yi birleştirecek olan partinin, kendisine yapılan bir kumpasta bırakın birleşmeyi, konuşmaması nasıl yorumlanmalıdır?

Şimdi tüm CHP’liler, eski Genel Başkanları Baykal’ı, Aziz Yıldırım gibi görmeli, Fenerbahçe’ye gönül vermiş taraftarlardan örnek alıp, kumpasa karşı en önde durmalı. Bildiği bir bilgiyi, elindeki belgeyi savcılığa iletmeli... Zor durumda olan Baykal’ın, sıkıştırılan Kılıçdaroğlu’nun arkasında olmalı.

Neyi bekliyorsunuz?
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87