Dünya:
GÖZLER NEW YORK'ta...

GÖZLER NEW YORK’ta...

Trump, kendisine yönelik suçlamaları reddediyor. Pazartesi günü Florida'daki evinden yola çıkmadan kısa bir süre önce sahibi olduğu Truth Social isimli platformda kendisine yönelik suçlamaları "Cadı Avı" olarak nitelendirdi.

2024'te yeniden ABD Başkanı seçilmek isteyen Trump’la ilgili tüm gelişmeler ülke çapında yakından izleniyor.

ABD medyasına göre Trump, ticari kayıtları tahrif ettiği iddiasıyla ilgili olarak ağır sayılan en az bir suçlamayla karşı karşıya. Haberlerde Trump’a, 2016 seçimleri sırasında Stormy Daniels'a yapılan bir ödemeyle bağlantılı yaklaşık 30 suçlama yöneltileceği öne sürüldü.

Trump'ın kefaletle serbest bırakılması, Florida'daki evi Mar-a-Lago'ya dönmesi ve yerel saatle 20.15'te açıklama yapması bekleniyor.

New York Belediye Başkanı Eric Adams, Pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında şehre yönelik belirli bir tehdit olmasa da, yetkililerin hazırlıklı olduğunu söyledi.

Adams, “Şehrimize gelmeyi düşünen bazı sorun çıkaracak tipler olsa da mesajımız açık ve basit: Kendinizi kontrol edin" dedi.

BIDEN: HUKUK SİSTEMİNE GÜVENİYORUM

ABD Başkanı Joe Biden, New York Polis Departmanına ve ABD hukuk sistemine 'inandığını' söyledi. Hürriyet'te yer alan habere göre Biden'a huzursuzluktan endişe duyup duymadığı soruldu. ABD Başkanı'nın yanıtı 'Hayır, New York Polis Departmanına güveniyorum' oldu. ABD hukuk sistemine inancı olup olmadığı sorulduğunda, Biden 'evet' yanıtını verdi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KORKUNÇ SALGIN: 19 ÇOCUK DAHA ÖLDÜ
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Adamawa eyaletinde ortaya çıkan kızamık salgınında 19 çocuğun yaşamını...

Haberi Oku