Dünya:
ŞİLİ'ye GİDEN UÇAĞIN PİLOTU ÖLDÜ

ŞİLİ'ye GİDEN UÇAĞIN PİLOTU ÖLDÜ

Latam Airlines, bir pilotunun Miami'den Şili'nin Santiago kentine giden bir uçuşta fenalaştığını ve Panama'ya acil iniş yaptıktan sonra öldüğünü duyurdu.

15 Ağustos'ta Miami ile Santiago rotasındaki LA505 uçuşu, pilotun tıbbi acil durumu nedeniyle Panama'daki Tocumen Uluslararası Havaalanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Uçuş sırasında personeller, yolcuları ve uçuşun güvenliğini sağlamak için protokolleri izlendi. Latam, internet sitesinde yayınlanan açıklamada, "Hasta pilota yere inişte acil yardım müdahalesinde bulunulmasına rağmen maalesef hayatını kaybetti" dedi.

Havayolu şirketi, hayatını kaybeden pilotun 25 yıllık kariyerine ve profesyonelliğine dikkat çekerek, ailesine başsağlığı diledi; seyahatte yaşanan gecikmeden dolayı yolculardan özür diledi.



Sputnik Türkiye
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KORKUNÇ SALGIN: 19 ÇOCUK DAHA ÖLDÜ
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Adamawa eyaletinde ortaya çıkan kızamık salgınında 19 çocuğun yaşamını...

Haberi Oku