ERDOĞAN- NETANYAHU-TRUMP NEREDE BULUŞTU?

Adı konulmamış olsa bile, bugün Suriye’de minyatür bir Üçüncü Dünya Savaşı yapılıyor. Bu savaşın kapsama alanındaki Türkiye’nin Anadolu Ajansı basıyor yaygarayı: “Esat Rejimi Doğu Guta’da kimyasal gazla 40 sivili şehit etti!”

Amerikan sözcüsü verilen bu pası alıp hamleyi yapıyor: “Bu haber doğru ise uluslararası toplum (yani ABD) gereğini yapmalı.”

Ertesi gün bütün yandaş medyada aynı hava: Katil Esed saldırıları...

Bu Esed düşmanlığı gazetelere basılırken İsrail, Suriye’yi vuruyor.

Gördünüz mü kimyasal gazın kerametini?...

Cinayetten kim faydalanıyor?

İsrail ve Amerika...

Öyleyse katil onlardır.

***

Suriye’de kimyasal gaz yalanına bir de İngiltere’de zehirlenen casus hikâyesini ekleyin. Bu casus komplosu ile de Suriye’de Amerika’yı durduran Rusya’yı suçlu göstermeye kalkıştılar.

Şimdi Esad’ı aynı yoldan suçlu çıkarmaya çabalıyorlar.

Hedef ne?

Esad rejimini çökertip Suriye’yi 3 parçaya bölmek...

Kim istiyordu bunu?

İsrail...

İsrail uçakları ikide bir Şam’ı bile bombalamıyor mu?

***

Suriye’nin suçu neydi?

Bunu da 2012’de Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim açıkladı: “Eğer İsrail ile anlaşma yapsa idik başımıza bu işler gelmeyecekti.”

Öyleyse Beşşar Esad rejimine saldıranlar; İsrail’in güvenliğini sağlamak için Irak’tan sonra Suriye’de de bir Kürt bölgesi oluşturmak peşindekilerdir.

Türkiye, şu dakikada Guta’daki teröristlere arka çıkarak kime hizmet ediyor?

-İsrail’e, Amerika’ya...

Doğu Guta konuşlanan azılı teröristler, buradan Şam’ı bombalayarak binlerce sivili katlettiler. Bunlara, sivil diye arka çıkanların, sivil kıyafetli PKK’lılara ve FETÖ’cülere laf söyleme hakkı olabilir mi?

PUTİN APTAL DEĞİL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başını çektiği Suriye yönetimine düşman ekip; aslında bu duruşu ile ABD yönetimine işaret veriyor: Bakın, Suriye’de sizinle aynı kamptayım!

Erdoğan, Beşşar Esad’a her saldırdığında aslında onun arkasında duran Rusya’yı suçlamış oluyor.

Peki benim gördüğüm bu gerçeği Rus yönetimi görmüyor mu? Nereye kadar sürdürecek bu politikayı Erdoğan?

SÜNNİ SİYASETÇİLER AMERİKANCIDIR

Gerçeği görelim: Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu Sünni İslam ülkeleri göbekten Amerika’ya bağlıdır. Bizdeki gizli devlet örgütü gibi tarikatlar, imam hatip okulları, ilahiyat fakülteleri, Diyanet İşleri Başkanlığı da Amerikan dostu nesiller yetiştirmekle görevlidir. Buraları, Suudi Vehhabiler petrol dolarları beslediler, besliyorlar. Buralardan yetişen dinci siyasetçiler de Amerikancı oldular, oluyorlar.

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarından sonra şartlar, AKP Lideri Erdoğan’ı Amerika’ya karşı tavır almaya zorladı. Bizler de Türkiye adına bunu olumlu bulduk, destekledik.

Ama görüyorsunuz... Bu Erdoğan ilk fırsatta Suriye üstünden Amerika ve İsrail ile tokalaşmaya çalışıyor.

AHLAKSIZ GAZETECİLER

Pek açıktır ki İsrail ve ABD’ye direnen Esat yönetimine düşmanlık, bu dincilerin amentüsü olmuş. Bu gelenekten gelen gazetecilerin yazdıklarına bakın: Tümü Esad düşmanlığı yapıyor. Bunu da “Kendi vatandaşlarını katletti!” yalanı ile sunuyorlar. Halbuki o Esad’ın hedefindekiler sıradan Suriyeliler değil; dinci teröristler..

Suriye’de ölen teröristlerin arkasından ağıt yakan bu kripto Amerikancı İsrail uşaklarına soruyorum:

Sizler insan haklarını savunuyorsanız; 2003 yılı Mart ayından itibaren ABD’nin Irak’ta katlettiği veya katledilmesinde etkili olduğu bir milyondan fazla Iraklı için niye ABD’ye tek laf etmediniz?

Hem de camiler bombalanır, Kuran’lar yırtılır; kadınların ırzına geçilirken...

Neredeydiniz utanmaz adamlar, neredeydiniz? Yoksa, ülkelerine sağ salim dönmeleri için Amerikan askerleri için dua mı ediyordunuz?

***

Son sözüm AKP Lideri Erdoğan’a! Uyan arkadaş, uyan! Bu Amerika artık sana dost değil. Brezilya’nın eski devlet başkanı Lula da Silva’yı hangi sebeple hapse attılar? Benzer bir dosyayı da senin için FETÖ’ye hazırlatmadılar mı? 17-25 Aralık olayı onların bilgisayarlarında olduğu gibi duruyor.

Beşşar Esad’a düşmanlık ederek kurtulacağını sanıyorsan yanılıyorsun?

Bence Trump’a değil Mustafa Kemal Paşa’ya sarıl...

KİM BU BEŞŞAR ESAD?

Dünyanın en azılı devleti ABD ile yardımcıları İngiltere, Fransa, Suudiler, Katar, Körfez ülkeleri,Türkiye el ele verip 2011’de üstüne çullandılar. Ama o, halkına güvenip direndi ve bugün zafere gidiyor.

Mustafa Kemal’den sonra bölgemizde emperyalizmi yenen ikinci lider oluyor.

Beşşar Esad, Ortadoğu’nun son kahramanıdır. Amerikan-İsrail yardakçıları kabul etse de etmese de gerçek budur.

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87