ERDOĞAN’ın FETÖ’cüleri TAM GAZ DEVAM

Hain örgütün propagandasını basında dün yapmış olanlar, bugün de aynı işi açık açık sürdürüyorlar. Ama Sayın Erdoğan onlara tek kelime etmiyor.

Laf söylemeyi bırakın bunlar, bir eli yağda bir eli balda yaşatılıyor.

Bunlardan birisi, Rasim Ozan Kütahyalı denilen nevzuhur gazeteci. O ve karısı Nagehan Alçı şu günlerde de el üstündeler. Halbuki ikisi de geçmişte FETÖ operasyonlarını davul çalarak alkışlıyorlardı.

Ve FETÖ tarafından finanse ediliyorlardı.

FETÖ’cülerle her türlü ilişkisi açık olan bu şahıs iktidarın ana gazetesi Sabah’ta Fetullahçıları övmeye, onlarla AKP’nin ilişkisini yüceltmeye devam ediyor.

İşte o FETÖ övgüsünden bazı cümleler:

“AKP ile Gülenciler arasında işbirliği bir tercih değil mecburiyetti.”

“2007-13 döneminde eski rejim aktörlerine yönelik tasfiyelerin de baş aktörü Fetullah Gülen ve örgütüydü.”

“Gülen’in 1970’lerin sonundan itibaren devletin ve yargının içine ektiği fidanlar ağaç olmasa bu devrim yapılamazdı ve askeri vesayet rejimini hiçbir güç yıkamazdı.”

“Elbette bu tasfiyelerin arkasında hem siyasi irade hem de çok büyük toplumsal destek vardı.”

Daha ne yazsın adam... Bu kadar açık biçimde FETÖ’yü övüyor ama AKP ve Erdoğan onu televizyonlar-gazeteler üstünden paraya boğuyor.

Hem de bu şahsın, FETÖ’nün polis müdürleri ile özel olarak görüştüğü, FETÖ operasyonlarının propagandasını yapmak için gönüllü olduğunun belgesi ortada iken...

YA ŞAMİL TAYYAR?

Diğer bir isim de FETÖ operasyonlarının başka bir alkış çavuşu olan Şamil Tayyar...

Bu zat-ı muhterem (çok saygın kişi) Pazar günkü Haber Türk Gazetesi’ne bir röportaj vermişti. Burada açık açık Doğu Perinçek ve ekibini suçluyor, onları Ergenekon Terör Örgütü olarak gösteriyor. Ve FETÖ’den boşalan yerlere bunların yerleşmeye başladığını iddia edip Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nı da hedef yapıyordu.

Belli ki kendisine daha önce özel ilişkide bulunduğu FETÖ’cü istihbarat çevreleri yeni komplo teorileri veriyor o da bunları gerçekmiş gibi yaymaya çabalıyor. Amaç çok belli: AKP’nin FETÖ ile yürüttüğü mücadeleyi durdurmak.

Dün, Erdoğan’ı “Ulusalcılar darbe yapacak!” diye korkutup teslim alan FETÖ’cüler, şimdi Perinçek gelecek diye korkutmaya uğraşıyor.

İşe bakın ki Rasim Ozan da 27 Şubat 2017’de Sabah’taki yazısında, “son bir umutsuz hamle yapabilirler!” diyerek askerin darbe yapacağı yalanını tekrarlamıştı.

Aynı yalan darbe iddiasını Rasim’in karısı FETÖ operasyonları alkış çavuşlarından Nagehan Alçı da ertesi günü köşesinde tekrarlıyor, Erdoğan’ı geçmişte olduğu gibi darbe ile korkutup elde tutmaya çabalıyordu.

Ki, Cumhurbaşkanı uçağında ağırlandığına göre, başarılı olduğu da söylenebilir...

AMERİKALI AĞZI

Şamil Tayyar’ın ve Rasim Ozan-Nagehan’ın bu tavrını biz çok iyi tanıyoruz.

Bu, CIA’da imal edilip Amerikalı stratejistler tarafından piyasaya sürülen ve Batıcı medyada haberleştirilen bir ağızdır.

Şamil Tayyar’ın Pazar günü söylediğini, CIA’cılar daha önceden bağırmışlardı bile. ABD’li stratejist Michael Rubin 30 Kasım 2016’da şöyle diyordu: “Gelmekte olan en büyük savaş ise Erdoğan ve Doğu Perinçek arasında olacak’.

Görüyorsunuz Şamil Tayyar, CIA’cı Rubin’in söylediklerini tekrar ediyor. O zaman da gerçek kaynak ortaya çıkıyor.

ABD’nin dış politika yayın organı Foreign Policy’de 13 Temmuz 2017’de yer alan yorum da bu doğrultuda...

Ve bu komplo teorisini, Amerikan propaganda aracı Türkiye Gazetesi haber haline getirmişti.

Demek ki bugün Doğu Perinçek’i öne çıkartarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı korkutmaya çabalayan kesim; Amerikancı kesimdir. Dolayısı ile dün FETÖ’nün açık propagandasını yapanlar bugün kapalı devre yayınla FETÖ’cülük yapmaktadır.

EY ERDOĞAN!

Eğer, sen hiç değilse milli davalarda bu milleti temsil etmek iddiasında isen!

Bu gizli FETÖ’cüleri korumayı, hatta uçağına alarak onore etmeyi bırakacaksın.

Galatasaray taraftarı bir pankart açtı diye onu FETÖ’cü ilan etmek yerine; bugün bile FETÖ’ye bağlılığını dolaylı da olsa sürdürenleri de çevrenden atacaksın.

“FETÖ’cü olsa da benim adamım!” dersen, 15 Temmuz’dan ders almadığını düşünürüm.

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87