ERDOĞAN’ın ZİHNİYETİNİ KİM ŞEKİLLENDİRDİ?

24 Temmuz 2016’da şöyle demişti: “Aziz milletimizin inanç, cesaret ve fedakârlıkla elde ettiği zafer, Lozan Antlaşması ile diplomasi ve uluslararası hukuk alanına taşınarak tescil edilmiştir. Bu anlaşma, yeni kurulan devletimizin tapusu niteliğindedir.”

Dün böyle derken şimdi “Lozan zafer değil hezimettir!” havalarında. CHP üstünde Kemal Atatürk’e vuruyor. Çünkü; Atatürk düşmanlığı, bunların en belirgin iç politikası... Resimlerine bile dayanamıyorlar, ders kitaplarından o konuları atıyorlar.

ÖGRETMENİ RUM FESLİ KADİR

Peki Tayyip Erdoğan’ı bu kadar Lozan düşmanı yapan kim?

Rum fesi takıp iftira ve yalanlarla cumhuriyet rejimine saldıran uyduruk tarihçi Kadir Mısıroğlu...

Erdoğan’ın sarayında ağırladığı kripto Müslüman Kadir Mısıroğlu ne diyor:

“İstiklal Harbi’nde keşke Yunan galip gelseydi!”

Hiçbir Müslüman böyle bir söz etmez... Öyleyse bunu diyen Müslüman olamaz.

Adam Türk milletini değil Rumları tutuyor. Anadolu’nun Yunan işgalinde kalmasını istiyor. Gel gör ki cumhurbaşkanı koltuğunda oturan Erdoğan onun yalan ve iftiralarına sahip çıkarak Lozan’a saldırıyor.

Böyle bir zihniyet vatan savaşı yürütebilir mi?

***

Erdoğan, Lozan’a ve onun üstünden Mustafa Kemal ile arkadaşlarına saldırırken onun alkış çavuşu Devlet Bahçeli durur mu? O da aferin almak için CHP’ye hücum etti. Ey Ülkücüler, ey MHP’deki namuslu insanlar! Türkiye’nin kuruluş belgesi karalanırken daha ne kadar susacaksınız?

MİLLETLE ÜMMETİ KARIŞTIRDI

Tarih bilmediği yetmezmiş gibi sosyoloji dersi de vermeye kalkışıyor beyefendi. Dün, ümmet toplumu olan Osmanlı’nın millet olduğunu iddia etti. Bu da yetmezmiş gibi Türklerin medeniyet tarihini de 1400 yılla, yani İslamiyet’le sınırlayıp Türk’ün binlerce yıllık geçmişini yok saydı.

Millet, belli bir kültür ve dil bağı olan insan topluluğudur. Osmanlı toplumu millet değil ümmettir. Cumhuriyeti kuran toplumun adı Türk milletidir. Bu Türk milleti, din toplumu değil tarih ve dil birliğine dayanan bir toplumdur. Ve o Osmanlı Türk’ü, “eşek Türk”, “akılsız Türk!”, “dinsiz Türk” diye aşağılamış, Celali diye suçlamış, kuyulara doldurarak yüz binlercesini katletmiştir. Herhalde Sayın Erdoğan bu yüzden çok seviyor o Osmanlı’yı...

ERDOĞAN FETÖCÜLERİN SLOGANINI KULLANDI

Erdoğan’ın dün milletle ilgili olarak söylediklerinin bilimsel hiçbir değeri yoktur. Kendisini Türk milletinden saymadığını da “Türk milleti” terimini yok sayıp “Millet-i İbrahim” iddiasıyla ortaya koymuştur. Bu siyasal dincilerin Türk milleti yerine geçirmeye çalıştıkları İbrahim milleti, Yahudilik’tir. Çünkü, İbrahim, Yahudilerin atasıdır. Millet-i İbrahimdeyimini siyaset piyasasına sürenler de FETÖ’cüler olmuştur. FETÖ’cüler, Kuran’daki bir terimi alıp bunu Hz. Muhammet’i önemsiz hale getirmek için kullanmışlardır. Bu millet-i İbrahimciler,”La ilahe illallah!’ demek yeter, ‘Muhammed’ün resulullah!’ demeye gerek yoktur!” diyen tiplerdir. İşte Erdoğan dün, bilerek veya bilmeyerek bunların safına düşmüştür.

AKP yöneticileri Türk milletine karşı olduklarından sloganlarında asla milli kavramlar yoktur. Tek bildikleri de ümmet toplumuna özgü, “Ya Allah bismillah Allahü ekber!”dir. Bu da cihatçı Müslüman Kardeşler’in sloganıdır. Bu yüzden de AKP “yerli ve milli” değil, Arapçı-ümmetçi-cihatçı bir partidir.

Koskoca milliyetçi MHP’nin, bu ümmetçi ekibin yedek lastiği haline getirilmesi çok acınası bir durum değil mi?

HANİ DAVUTOĞLU’NU HAİN SAYIYORDUNUZ?

Bugüne kadar AKP yanlısı medyada eski başbakanlardan Ahmet Davutoğluiçin söylenmedik söz kalmadı. Davutoğlu’nu nerede ise hain ilan etmişlerdi.

Dün ne gördük?

Erdoğan, TBMM’de sağına başbakan Binali Yıldırım’ı, soluna da Ahmet Davutoğlu’nu oturdu.

Bugüne kadar Ahmet Davutoğlu’na küfreden yağcı yandaşlar! Hadi bakalım bundan sonra ona tek söz edin de göreyim sizi!

ÖSO NEDİR?

Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) denilen silahlı gücün ne olduğu tartışılıyor. Cevap pek açıktır:

PKK, terör örgütü müdür?

-Elbette!

-Niçin?

-Çünkü Türk devletine karşı silahlı mücadele yürütüyor...

Peki ÖSO ne yapıyor?

O da yasal Suriye hükümetine karşı silahlı mücadele yürütüyor. Bu haliyle de Suriye açısından terörist bir oluşumdur. ÖSO’ya yasal ve milli bir örgüt demek, ABD’nin Suriye’deki PYD/PKK’ya yasal örgüt demesiyle aynı anlama gelmektedir.

Peki Türkiye’nin ÖSO’yu kullanmasına ne demeli?

Olabilir...

Amerika nasıl PYD’yi kullanıyorsa Türkiye de ÖSO’yu kullanabilir. Ama Türkiye kendisini ÖSO ideolojisine teslim ederse terörizme arka çıkmış olur. AKP tam da işte bu kıldan ince kılıçtan keskince çizgidedir...

Erdoğan, bize ÖSO ideolojisini ve programını dayatmaya çalışıyor. Sorun; ÖSO’yu kullanmak değil, ÖSO’yu Türkiye’ye hakim hale getirmeye kalkışmaktır.

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87