ERMAN TOROĞLU da PARA İSTİYOR

Çarşamba sabahı polis aradı. Mali durumumla ilgili bilgi almak istediğini söyledi. Şaşırdığımı anlayınca da açıkladı: “İstanbul 20. Asliye Hukuk Mahkemesi istiyor.”

Düzenli gelir olarak sadece emekli maaşım var, diye cevap verdim. Sonra Aydınlık’ın avukatı Mehmet Aytekin’i aradım. “Rıza Bey davayı takip ediyoruz, merak etme!” dedi.

Erman Toroğlu beni mahkemeye vermiş; 20 bin lira tazminat istiyormuş.

SPOR MEDYASINDAKİ FETULLAHÇILAR

Okurlarım bilir. Medyadaki Fetullahçıları sayarken onun ismini de geçirmiştim. Özellikle de spor basınındaki Fetullahçı propagandacılardan birisiydi Toroğlu. FETÖ’nün kasası ve finansörü Akın İpek’in televizyonunda yıllarca kara propaganda yapmıştı. Bu Toroğlu yıllarca alçak adam, hain savcı Zekeriya Öz’ün operasyonlarını övmüştü. Fenerbahçe’ye FETÖ’nün kurduğu şike kumpasını azgınca savunmuşlardı o kanalda. Başlarında Serhat Ulueren isimli birisi olduğu halde. O Serhat’ın da mafya babası gösterilen birisine, “Babacığım, emret!” dediğini yine biz belgesiyle ortaya koymuştuk.

HÜKÜMET MEDYASINDA

Akın İpek hakkında terör örgütü üyeliğinden soruşturma başlatıldığı halde, onun televizyonunda FETÖ operasyonunu öven konuşmalar yapanlara dokunulmadı. Dokunulmayı bırak bu Zekeriya Öz sevdalısı Bay Toroğlu, AKP iktidarının en büyük yayın grubu olan Sabah-ATV’ye bağlı “a Spor” adlı kanalda konuşturuluyor... Neresi hoca ise, “Hocam hocam!” denilerek...

Şu işe bakın ki bu Zekeriya Öz propagandacısının arkasında, FETÖ ile mücadele ettiğini söyleyen AKP’nin medyası var. Televizyondan ayrı, gazeteden ayrı para alıyor. Bir ayda belki benim kazancımın on katı, yirmi katı kazanıyor ama gözünü dikmiş benim emekli maaşıma.

ŞAMİL DE BÖYLE

Daha önce yazmıştım... Kendisinin Zekeriya Öz ile bağlantıları başta olmak üzere Fethullahçı geçmişini yazdım diye Şamil Tayyar da mahkemeye verdi beni; o da 20 bin lira istiyor. Yahu bu Fethullahseverler ortak bir merkezden mi idare ediliyorlar? Nedir bu para tutkusu bunlarda?

Sizler, Zekeriya Öz denilen FETÖ’nün baş savcısının operasyonlarını kamuoyuna kabul ettirmek için yıllarca yalan yazacak, yalan söyleyeceksiniz... Bizler de bunları ortaya koyunca derhal mahkemeye koşup, “Aman savcım, bu adam bana hakaret etti. Ondan 20 bin lira istiyorum. Cezalandırın şunu!” diyeceksiniz.

Türk yargısı, sizin bu tür işlerinizi kapatmak için kullanacağınız alet midir efendiler?

AKIN İPEK SUÇLU DA ADAMLARI DEĞİL Mİ?

Bak Erman Toroğlu! Sen FETÖ’nün propaganda elemanı gibi Akın İpek’in televizyonunda konuşup durdun. Ondan yüklü miktarda paralar aldın. Bunu yazdım diye beni mahkemeye verdin ya... Aha bir daha yazdım; koştur savcılığa...

Efendi; sen bu mahkemeleri; 2011’deki senin alkışladığın FETÖ mahkemeleri mi sanıyorsun?

Senin gibilerin FETÖ’ye hizmetlerini yazmaktan, söylemekten vazgeçersem namerdim.

Hem bekle: Bu ülkenin tarafsız yargısı, sadece Akın İpek’le kalmayacak; ondan para alarak televizyonlarda kara propaganda yapanların da yakasına yapışacaktır.

Bir zamanlar FETÖ’nün eline verdiği Taraf Gazetesi’ndeki köşesinde asıp kesen Ahmet Altan’ın düştüğü duruma bak da ibret al.

Sen benim gözümde onların spor baskısından başka değilsin.

Haydi, koş mahkemeye...

Seni gidi kaz tüyünden kabadayı...

NOT: Yarım yüzyılı bulan yazı hayatımda özellikle gerici kesimden birçok yazarın hakaretine uğradım. Ama kimseyi mahkemeye vermedim. Bir yazarın başka bir yazarı mahkemeye verip ondan para istemesi, kişiliğini para ile alınıp satılır hale getirmek sayılmaz mı?

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87