FETÖ İŞİNİ ERGENEKON'a ÇEVİRİYORLAR

Bunlar var ya bunlar! Ellerini nereye atsalar kirletiyorlar. 2007 yılında CIA-FETÖ-AKP işbirliği ile bir tuzak dava başlatıldı: Ergenekon. Bu torbanın içine AKP ve MHP dışında kalan herkesi tıkmaya çabaladılar.

Sonra AKP-FETÖ-ABD ittifakı bozuldu. 15 Temmuz’da FETÖ’cüler darbe yapmaya kalkıştılar. Ve Türkiye’de ilk kez CIA destekli bu kalkışma bozguna uğratıldı.

FETÖ’cü hainler yargılanmaya başlandı. Bu çok doğru bir işti.

KRİPTO FETÖCÜLER HALEN EL ÜSTÜNDE

Gel gör ki, FETÖ’cülerin küçükleri hesap verirken büyükleri yine el üstünde tutuluyor.

*CIA korumasındaki Fethullah Gülen’i ziyarete gidip önünde yerlere eğilen AKP’liler bu partiden milletvekili yapıldılar. Gülen’e, “Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi!” diye başlayan övgüler dizenlere dokunulmadı, dokunulmuyor.

*FETÖ’nün Türkiye’nin en önemli sırlarının bulunduğu Kozmik Oda’ya girmesi için koçbaşı olarak kullanılan Bülent Arınç, el üstünde tutuluyor.

*FETÖ’nün polisleri hapiste ama onlarla bağlantıya geçerek FETÖ operasyonlarını öven gazetecilere, örneğin Rasim Ozan Kütahyalı adlı şahsa dokunulmadı bile.

*FETÖ’nün işlettiği Hrant Dink Cinayeti’ni yurtseverlerin üstüne yıkarak bu örgütü aklamaya çabalayan Nagehan Alçı, halen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gözde gazetecileri arasında.

Hem de karı-koca Alçı-Kütahyalı ikilisi, FETÖ’nün bankası Bank Asya’dan milyonlarca lira kredi çekerek yalı aldıkları halde...

*FETÖ’nün bir kumpası olduğu artık mahkeme kararıyla da ortaya çıkan Fenerbahçe’ye şike tuzağını FETÖ’nün kasası Akın İpek’in televizyonunda yıllarca öven, yalan ve yanlış bilgilerle Fenerbahçe aleyhinde olumsuz hava yaratmaya uğraşan Erman Toroğlu gibi tipler, bu işlerine AKP’nin kanalı olan A Spor’da devam ediyor.

*CIA-FETÖ işbirliği ile kurulan iftiracı Taraf Gazetesi’ne ve oradan piyasaya sürülen sözde köşe yazarlarına hiç dokunulmadı.

*AKP’li büyüklerin damatlarının sıkı FETÖ’cü oldukları ortaya çıktığı halde şu ana kadar cezalandırılan bir damat da görülmedi.

Bu örneklere yüzlercesini ekleyebiliriz.

HEDEF İYİ PARTİ mi?

Gazetelerde, televizyonlarda bu kripto FETÖ’cüler konuşturulurken ve geçmişte işledikleri haltların hesabı asla sorulmuyorken; şimdi FETÖ işi, muhalefete karşı bir toplama torbası haline getirilmek isteniyor.

AKP Lideri Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu bu yönde tehdit etti.

Onun küçük ortağı Bahçeli, muhalefete imza veren yüz binlerce insanı FETÖ elemanı gibi göstermeye kalkıştı. Hedefinde İYİ Parti’nin olduğunu her konuşmasında açığa vurdu; bu partiye saldırılar başladı.

Bundan sonra İYİ Parti’ye ve hatta CHP’ye karşı polis operasyonu görebiliriz. Bu operasyonlarda FETÖ’cü olduğu iddia edilen birileri yakalanacak, tutuklanacaktır.

Amaç bellidir: Seçimler öncesinde İYİ Parti’yi ve CHP’yi FETÖ ile ilişkili göstererek halkın gözünde kredilerini düşürmektir.

Ama bilsinler ki seçim sürecinde İçişleri Bakanlığı’nın ve bazı savcıların yapacağı böyle operasyonlar, Cumhur İttifakı’nı vuracaktır.

İKİNCİ CAHİLİYE DÖNEMİ

Birinci Cahiliye Dönemi’ni Araplar yaşadılar. Hz. Muhammet’ten önceki bilgisizlik, toplumsal körlük devrine verilen addır, Cahiliye Devri...

İkinci Cahiliye Dönemi’ni ise Türkiye yaşıyor. Bu çağı da 2003’ten itibaren AKP başlattı.

Nereden mi belli?

Türkiye’de din âlimi geçinen, üniversitede ders veren hiç kimse bugüne kadar rüşvete hak vermemişti. AKP’nin ilahiyatçı prof.larından Hayrettin Karaman, sözü dolaştırarak olsa bile, rüşvete İslam dininin izin verdiğini yazdı.

İşte bu örnek bile AKP’nin İslam dinini ne hale getirdiğini göstermeye yetiyor.

İslam dinini kurtarmak adına da bu 2. Cahiliye Dönemi’ni sonlandırmak gerekiyor. Şimdi bu işi Türk milletinin demokratik iradesi başaracaktır.

Başlangıç tarihi de 24 Haziran seçimleridir.

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87