FETÖ’yü PAŞALAR mı ANLATMALI, HAFİZE TEYZE mi?

Fethullahçı Terör Örgütü ve Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu çalışmalarına devam ediyor. Her gün yeni bilgiler, yeni haberler dökülüyor.

Yıllarca sizlere naçizane yorumlarımızla Balyoz ve Ergenekon gibi kumpaslardan, FETÖ’den bahsettik. AKP ve Türkiye’nin bazı çevreleri daha söylemezken, bu örgütün bir terör örgütü olduğunu söyledik. Neyse ki, şimdi artık herkes bu örgütün ne kadar tehlikeli olduğunu gayet iyi biliyor.

Komisyon da “FETÖ nasıl bir terör örgütüymüş” diye araştırmalarını yapıyor.

Ama hala çok eksik var.

Bu yazımızı da komisyona katılmayı reddeden askerlere ayırdık.

Yaşar Büyükanıt…

Önce komisyondan davet geldi, “tamam” dedi. FETÖ’yü anlatacağı günden bir gün öncesinin akşamı komisyona vekilinden yanıt geldi. Neymiş efendim, Büyükanıt’ın acil sağlık sorunları varmış, hani şu GATA iken Abdülhamit olan Hastaneye yatmış, komisyona katılmak için de ileri bir tarih veremezmiş.

Şimdi sormazlar mı, “Ergenekon’da Balyoz’da o kadar vatansever asker içeri atılırken ses çıkarmadın, şimdi neden anlatmıyorsun FETÖ’yü?” diye.

Yoksa Cumhurbaşkanı ile Dolmabahçe’de yaptığın ve “sizinle birlikte mezara gidecek” görüşmeyi anlatmaktan mı çekiniyorsun?

Yoksa emekli olduktan sonra sana tahsis edilen fahiş fiyatlı zırhlı makam aracının elinden alınmasından mı korkuyorsun?

Çıkın anlatın Paşam! O kadar insan boşuna mı hapis yattı, 15 Temmuz’da o kadar insan boşuna mı şehit oldu? Çıkın anlatın da görelim neymiş bu Genelkurmay’ın içinde göremediğiniz çetenin son durumu…

Hadi Yaşar Paşa’yı geçtik… Peki sen neredesin Necdet Paşa?

Genelkurmay’ın başındayken, onca insan sizin ağzınızdan çıkacak bir cümleyi bekledi. Bir cümle dahi etmediniz.

Sonra 15 Temmuz oldu, sizleri ekranlarda gördük. İsyan ediyordunuz, “Çok vahşi ve haince” bir saldırıdır diyordunuz. “Ama hiç bunu yapacaklarını düşünemedik” diyordunuz.

Peki neden şimdi susuyorsunuz? Komisyona önce “geleceğim” deyip, sonradan “ben gelemiyorum” yanıtını neden veriyorsunuz?

Bize darbe yapmaya kalkanlar, bir zamanlar sizin silah arkadaşınızdı. Anlatın o arkadaşlarını bize… YAŞ’ta neler yaşandığını, neler konuşulduğunu, orada nasıl örgütlendiğini… Neyi bekliyorsunuz?

Ve bu FETÖ’cüler ki, sizin tüm görev süreniz boyunca odanıza böcek yerleştirip sizi dinlediler… Her görüşmenizi kaydettiler. Hiç haberiniz olmadı. Şimdi bizi haberdar edin bari de bilelim kimmiş bunlar?

FETÖ kanlı bir örgüttür. Yıllarca da TSK içine sızmış ve orada örgütlenmiştir. Bunları sokaktaki Hafize Teyzemizden, Mahmut Amcamızdan öğrenecek değiliz. Sizler anlatacaksınız!

Bu millete söyleyeceğiniz sözler olmalı… Bir anlatacağınız olmalı… Yapın…

Millet sizden FETÖ’yü anlatmanızı bekliyor.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87