Gündem:
ALMAN ASKERLERİ KAHRAMANMARAŞ'TAN AYRILIYOR
ALMAN ASKERLERİ KAHRAMANMARAŞ'TAN AYRILIYOR

Kahramanmaraş'ta konuşlu Alman Patriot Hava Savunma Birliği'ndeki görevini tamamlayan askerlerden 150'si ülkelerine dönmek üzere kentten ayrıldı.


Suriye'den gelebilecek olası tehditlere karşı yaklaşık 3 yıldır kentte konuşlu bulunan ve geçtiğimiz günlerde Alman ordusu tarafından devre dışı bırakılan Patriot Hava Savunma Birliği’nde görevli 280 askerden 80'i, geçtiğimiz günlerde kentten ayrılmıştı.

Birlikte görevli askerlerden 150'si daha polislerin güvenlik önlemleriyle sabahın erken saatlerinde otobüslerle Gazi Kışlası’ndan ayrıldı. Adana İncirlik Üssü'ne hareket eden askerlerin buradan Almanya'ya gidecekleri öğrenildi.

EKİM AYI ORTALARINDA ALMAN HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI ZİYARET ETMİŞTİ

Almanya Hava Kuvvetleri Sevk ve İdare Komutanı Tümgeneral Helmut Schütz, Ekim ayının ortalarında Kahramanmaraş'ta konuşlu Patriot Birliği'nde incelemelerde bulunmuştu.

Almanya Federal Cumhuriyeti Hava Kuvvetleri Sevk ve İdare Komutanı Tümgeneral Helmut Schütz, kentin Gazi Kışlası'nda konuşlu bulunan Patriot Birliği'ni ziyaret etmiş ve bu yıl süresi tamamlanacak Patriot Birliği'nin komutanı Kurmay Albay Joseph Ipfelkofer'den çalışmalarıyla ilgili bilgi alıp kışladan ayrılmıştı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku