Gündem:
ALTINDA BOMBA OLAN ASFALTLARI KİM DÖŞEDİ?

ALTINDA BOMBA OLAN ASFALTLARI KİM DÖŞEDİ?

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şöyle dedi:


“Yollara döşenen bomba düzeneklerinin asfaltın altına yerleştirilmesinin, zaman gerektiren bir işlem olduğu kesindir. Sözde ‘çözüm’ denilen süreçte hükümetiniz tarafından silah stoku yapılmasına göz yumulurken; MİT, PKK terör örgütünün bölgedeki faaliyetleri hakkında istihbarat toplamayı bırakmış mıdır? İstihbarat zafiyetinin sebebi nedir?


Bu yolları yapan firmalar, belediye yetkilileri ya da bu yolların yapımı ve bakımından sorumlu olanlarla ilgili bir araştırma, inceleme, soruşturma başlatılmış mıdır?


Bombalar döşendikten sonra bölgedeki belediyeler tarafından yolların tekrar asfaltlandığı ve PKK terör örgütü tarafından döşenen patlayıcıların böylelikle kamufle edildiği iddiası doğru mudur?


Güneydoğu Anadolu illerinde PKK’nın yollarda kimlik kontrolü yaptığı iddiaları üzerine bu konuyla ilgili il valileri tarafından herhangi bir soruşturma emri verilmiş midir? Bu konuyla ilgili herhangi bir Başbakanlık genelgeniz var mıdır?"

Bu konuyla ilgili olarak yayımladığımız “ASFALTI DÖKENİN BOMBADAN HABERİ VAR” haberimiz için bu linke veya aşağıdaki resme tıklayınız.





ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku