Gündem:
'ATAŞEHİR İÇİN SÜREKLİ SAHADAYIZ'

"ATAŞEHİR İÇİN SÜREKLİ SAHADAYIZ"

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, teşkilatının Medya İlişkileri Başkanlığı'nın organize ettiği basın toplantısına başlarken öncelikle Ortadoğu'da sürmekte olan savaşa ve İsrail'in hastene bombalayarak sebep olduğu katliama değinerek, "Sivil halkı, hastaları, çocukları ayırt etmeden bombalayan, katleden ve soykırım yapan İsraili kınıyoruz, lanetliyoruz" dedi ve daha sonra yeni divan üyeleri kendilerini tanıttı.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve yeni divan üyeleri Selçuk Yüce, Şebnem Tonka, Muzaffer Çavlak, Hakan Koseliören, Cem Cebir, Yeşim Aki, Handan Yılmaz Duman, Hüseyin Ayan, Gözde Telatar, Bayram Ali Angi, Erdoğan Kuzu, Hüzün Yücel, Yıldıray Kurban, Melihcan Törüner, Nuri Tolga Seçilmiş, Mustafa Kaya, Özlem Bozkurt Baysal, Bülent Soyyiğit, Vergül Tan, Burak Balcı, Hasan Hüseyin Sert, Şenay Öztürk ve Yusuf Uzun kendilerini tanıttılar.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu yaptığı açıklamada ” Ataşehir ilçesinde sürekli sahadayız. Ataşehir Belediyesi’ni basıl kazanırız onun çalışması icerisindeyiz. Bütün Mahalleleri dolaşarak sorunları dinliyoruz. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı için bir kaç arkadaşımız var. Ataşehir’e yönelik çok önemli projelerimiz var. Siyasi partilerin il ve ilçe Başkanları potansiyel birer Belediye Başkanı adayıdır. Bugüne kadar hiç bir göreve talip olmadım. Ama adaylık verilirse yok diyemem. İYİ Partiden kim aday olursa olsun Ataşehir Belediye Başkanlığını kazanacağız.Yerel yönetimlerde uzun dönem yıpratır. Artık insanlar yeni temiz yüzler görmek istiyor. Şu anda Parti olarak ittifak düşüncemiz yok. Bizim kendimizi daha iyi ifade edebilmemiz için bir yol izlememiz gerekiyordu. Yerelde ve ulusalda hiç bir parti ile ittifak yapmayı düşünmüyoruz. Ataşehir’e yönelik çok kapsamlı projelerimiz var. Çok iddialı bir kadro ile yolla çıkıyoruz”dedi.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku