Gündem:
AZİZ YILDIRIM 'İÇERİ GİRMİYORUM' DEDİ
Yargıtay'ın şike dosyasını yeniden incelemeye aldığı yönündeki haber bugün futbol gündemine bomba gibi düşerken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bu haberi geçtiğimiz günlerde düzenlenen yemekte futbolcuları söylediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım yenilen yemekte futbolculara, "Artık başınızdayım. İçeri de girmiyorum. Hep birlikte şampiyonluğa yürüyeceğiz" dedi.

Yıldırım yemekteki konuşmasında futbolcularına da aba altından sopa gösterirken, "Türkiye'nin şu anda en güçlü adamıyım." ifadelerini de kullandı.

Ardından Fenerbahçe resmi internet sitesi bu ifadeleri yalanlayarak şu açıklamayı yaptı:

KAMUOYUNA ZORUNLU AÇIKLAMA

Son dönemde Başkanımıza, Hocamıza ve takımımıza yönelik asılsız haberlerini neredeyse her gün manşetine taşıyan Vatan Gazetesi Spor Servisi, bugünkü asılsız manşetiyle ilgili açıklamamızın hemen ardından yeni bir ’yalanı’ internet sitesine taşımıştır.

Maksatlı haberleriyle durduğu yer ve niyeti açıkça belli olan ilgili gazetenin, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’a atfettiği, "İçeri girmiyorum" "Türkiye’nin şu anda en güçlü adamıyım" şeklindeki sözleri tamamen asılsızdır.
 
Hukuki anlamda sonlanmamış bir davaya dair bu ifadelerin kullanılması söz konusu dahi değildir.
 
Kamuoyunun bilgisine sunarız,
 
Fenerbahçe Futbol A.Ş.



Vatan Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku