Gündem:
BEYKOZ'da ORMAN YANGINI

BEYKOZ'da ORMAN YANGINI

Beykoz’da Poyrazköy ve Anadolu Feneri bölgelerinde olmak üzere iki farklı noktada saat 15.45 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Çevreye yayılan yoğun dumanı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için itfaiye tarafından havadan ve karadan müdahale edildi. Anadolu Feneri’nde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Poyrazköy’de çıkan yangına ise müdahale devam ediyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği, Beykoz'da çıkan orman yangını ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, "26 Temmuz 2023 tarihinde saat 15.44'te Beykoz ilçesi Poyrazköy ve Anadolu Feneri bölgesinde orman yangını ihbarı yapılmış olup, orman bölge müdürlüğü, Afad ve itfaiye ekipleri ivedilikle yangına müdahale etmiştir. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına itfaiye 20 araç, 54 personel, Orman Bölge Müdürlüğü 17 arazöz, 1 helikopter, 60 personel, AFAD 2 araç, 6 personel, Emniyet 10 TOMA, emniyet ve asayiş ekipleri; Sahil güvenlik 1 Sahil Güvenlik Botu, İl Sağlık Müdürlüğü; 2 ambulans 6 personel ayrıca Beykoz, Sultanbeyli Belediyelerine ait 5 su tankı ile müdahale etmektedir. Yangın şu ana kadar 10 hektarlık bir alanda etkili olmuştur" denildi.
SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Anadolu Feneri ve Poyrazköy'de 15.45 sıralarında çıkan orman yangınları, ekipleri yaklaşık 3 saat süren çalışmalarının ardından kontrol altına alınmıştı. Ekiplerin karadan ve havadan soğutma çalışmaları devam ediyor.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku