Gündem:
BU SABAH, BAKAN ŞİMŞEK'İ BERKİN UYANDIRDI!
Bahtı açık olsun...!

Gezi eylemleri sırasında polisin başından vurduğu Berkin Elvan 269 gün komada kaldıktan sonra bu sabah hayatını kaybetti.

Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin hükümet adına ilk açıklama Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten geldi.

Şimşek, “Sevgili Berkin Elvan’ı kaybettik, acımız çok büyük, kendisine Allah’tan rahmet ailesine de sabır ve başsağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun” dedi.

Peki…

Mehmet Şimşek aylar önce Berkin Elvan’la ilgili Twitter’dan nasıl bir mesaj atarak skandala imza atmıştı?

Yeni öğretim yılının başladığı ilk günlerde, okul sıralarında olması gereken Berkin Elvan, komada yatmaya devam ediyordu.

Mehmet Şimşek, yeni öğretim yılına ilişkin Twitter’dan öncelikle 'Sevgili öğrenciler, yeni eğitim ve öğretim yılınız kutlu olsun. Allah zihin açıklığı versin. Biz sizi seviyor ve size güveniyoruz.' yazmıştı.

Bir takipçisinin Şimşek'in bu paylaşımına hitaben yazdığı; 'Mehmet Bey, 'Berkin Elvan'ı uyandırır mısınız? Okula geç kalacak.' tweetine Şimşek şöyle yanıt verdi: 'Eminim Berkin Elvan artık uyanmıştır. Güzel bir eğitim yılı ve başarılar diliyorum. Bahtı açık olsun.'



ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku