Gündem:
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MALATYA'da...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MALATYA'da...

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Geçtiğimiz 16 yılda ülkemizi her alanda 3,5 kat büyüttük. 20 yıl öncesinin Malatya'sını düşünüyorum. Nerede o Malatya nerede bugünki Malatya. Alt yapısıyla üst yapısıyla bugün bambaşka bir malatya var. 2023 hedeflerimize ulaşarak ülkemizi 2 kat daha büyütmeye talibiz. Bizim siyasetimiz daima hizmet siyaseti olmuştur.

Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz. Bugüne kadar hep bu anlayışla çalıştık. 24 Haziran'da da milletimizden yeniden hizmet için yatırım için, proje için destek istiyoruz. Şimdi 24 Haziran'da güçlü meclis için Cumhurbaşkanlığında şahsımı mecliste AKP'yi desteklemeye hazır mıyız? Güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığında şahsımı, mecliste AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız?

Geçtiğimiz yıl Malatya'ya gelişimde 1 milyar 160 milyonluk yatırımların açılışını yapmıştık. Malatya yatırmlarının tutarı 16.5 katrilyon, bu CHP bu tür yatırımlar yaptı mı buraya?

Eğitimde 5 bin 552 yeni derslik yaptık. Üniversiteyi biz yaptık. Şehirimize ikinci devlet üniversitesini kazandırdık. Onlar laf üretir, biz icraat üretiriz. Malatya Turgut Özal üniversitesinin müjdesini yaklaşık 1,5 ay önce rahmetli Özal'ın vefat yıl dönümünde milletimizle paylaşmıştık. Yeni üniversitemizin bir kez daha Malatya'ya hayırlı olmasını diliyorum. Yükseköğrenim talebelerimiz için 8 bin 221 kişilik yırtlar açtık. Malatya Stadyumu 27 bin kişilik kapasitesi ve modern imkanlarıyla şehrimize ve takımımıza yakışır bir eser oldu. 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku