Gündem:
'ELİ ELİMDE GİTTİ'

'ELİ ELİMDE GİTTİ'

Temmuz ayından beri karaciğer kanseri sebebiyle kemoterapi gören usta tiyatrocu Levent Kırca vefat etti. Kırca'nın "son eşim" dediği ve son yıllarını beraber geçirdiği Aslı Çetiner ise sanatçının son anlarını, "En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir" sözleriyle aktardı.

Levent Kırca bir hafta önce hastalığının ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırımıştı. Usta oyuncu tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde saat 02.40 sularında hayatını kaybetti.

EN BÜYÜK TESELLİM...

Levent Kırca'nın "son eşim" dediği ve son yıllarını beraber geçirdiği Aslı Çetiner, bir basın açıklamasıyla Kırca'nın son anlarında acı çekmediğini ve bilincinin açık olduğunu anlattı. Çetiner, "En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir" dedi.


Aslı Çetiner şunları söyledi:


"Kıymetlim Levent Kırca'yı maalesef kaybettik. Kendisi sabah karşı 02:00 itibariyle solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. Son ana kadar bilinci açıktı. Konuştuk, vedalaştık. Tüm sevenlerine tekrar sevgilerini yolladı.  Maalesef saat 02:40'ta hayata gözlerini yumdu.

En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir.


Levent; ender bulunan, adam gibi adamlardandı. Benim için bir okuldu. Onu kaybettiğim için çok üzgünüm.


Ülkesinin, tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağolsun."



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
cafer demir 9 yıl önce

büyük usta sen daima yaşayacaksın tıpkı atatürkller gibi devrimciler gibi..

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku