Gündem:
ERDOĞAN VE PUTİN GAZZE'yi GÖRÜŞTÜ

ERDOĞAN VE PUTİN GAZZE’yi GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Putin ile görüşmesinde, Filistin topraklarına yönelen vahşetin derinleştiğini, Batılı devletlerin sessizliğinin krizi önlenemez boyuta taşıdığını ifade etti. İki lider, İsrail-Filistin arasındaki çatışmalı sürecin seyrini ve bölgede yaşanan insani krizi ele aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre görüşmede iki lider, İsrail ve Filistin arasındaki şiddeti tırmanan çatışmalı sürecin seyrini ve bölgede yaşanan insani krizi ele aldı.

ERDOĞAN: HER TÜRLÜ GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Açıklamada “Filistin topraklarına yönelen vahşetin giderek derinleştiğine, sivil ölümlerin her geçen dakika arttığına dikkati çeken Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Batılı devletlerin sessizliğinin de Gazze’deki insani krizi önlenemez boyuta taşıdığını ifade etti. Erdoğan, Türkiye’nin bölgede sükûnetin sağlanması için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğini de vurguladı” denildi.



SÖZCÜ Gazetesi
Anahtar Kelimeler
VLADİMİR PUTİN
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku