Gündem:
'GÜNÜ GELDİĞİNDE BAKILIR'

"GÜNÜ GELDİĞİNDE BAKILIR"

Akşener, "Günü geldiğinde bakılır" dedi. "İstanbul kaybedelirse fatura İYİ Parti'ye çıkar mı?" sorusuna ise Akşener, "Çıksın kardeşim. İstanbul'da birinci turda 13 bin 500 fark var, bakın bakalım kimlerin oyu o fazlalık" cevabını verdi.

İYİ PARTİ İSTANBUL VE ANKARA'DA ADAY ÇIKARACAK MI?

"Paçalarından tutup, aşağı çekenlere engel olamadım. Onlara bu ateşten gömleği giydiremediğim için özür dilerim." İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adayı olmasını istediği iki isim Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş için kurdu o cümleyi. Peki o çıkış gündemdeyken iş birliği için kapıları tam kapatmayan İYİ Parti, İstanbul ve Ankara'da aday çıkaracak mı?

Afyonkarahisar'daki açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan İYİ Parti lideri, "Günü geldiğinde bakılır" dedi. "İstanbul kaybedilirse fatura İYİ Parti'ye çıkar mı?" sorusuna da dikkat çeken cevap verdi. "Çıksın kardeşim. İYİ Parti bugün olmasaydı ne olurdu? AK Parti kaç milletvekili ile girecekti 2018’de Meclis'e? İYİ Parti seçime girmemiş olsaydı İstanbul olacak mıydı? İstanbul'da birinci turda 13 bin 500 fark var, bakın bakalım kimlerin oyu o fazlalık" dedi.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre İYİ Partili kurmaylar, CHP'nin Ankara'da Yavaş'ı, İstanbul'da da İmamoğlu'nu aday göstermesi durumunda İYİ Parti'nin onları desteklemeyeceğini belirtiyor.

AKŞENER CHP'DEN İZMİR'İ Mİ İSTİYOR?

Bir yandan da Akşener'in İzmir'i istiyor iddiası gündemde. Akşener, "Ne Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile ne de başka bir liderle en küçük bir konuşma yapmadım" cevabını verdi. "İttifak işi gerçekten Türkiye'yi uçuruma götürüyor" dedi.

AKŞENER'DEN GİZLİ PROTOKOL ÇIKIŞI

İYİ Parti lideri ayrıca, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın gizli protokol imzalamasına ilişkin kendisine sorulup sorulmaması ile ilgili ise "Benim için fark etmez. Sorulsa ne olur sorulmasa ne olur" dedi.

AKŞENER: MASAYA BABACAN'I DAVET EDEN KILIÇDAROĞLU

Akşener, Ali Babacan'ın "Biz kimseden bir talepte bulunmadık, bizden talepte bulunuldu" sözlerine de hak verdi. "O masaya Babacan'ı davet eden Sayın Kılıçdaroğlu" dedi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku