Gündem:
HDP'LİLER ASKERİ ARACA SALDIRDI
HDP’LİLER ASKERİ ARACA SALDIRDI

İzmir'in Urla İlçesi'ne girişleri engellenen HDP'li grup İzmir'e dönüşe geçtiği sırada askeri kamyona saldırdı. Grup, Güzelbahçe İlçesi'nde karşı şeritten gelen askeri kamyonun önünü keserek durdurdu.

Grup, içinde 2 astsubay ve 1 uzman çavuşun bulunduğu kamyona taş ve sopalarla saldırdı. Gruptakiler, kamyonda bulunan Astsubay Başçavuş Özkan Çelik ve Şenol Kalkan ile Uzman Çavuş Bilgin Şenol'u kamyondan çıkarmaya çalıştı. Bu sırada gruba tepki gösteren Ali Özgen'i darp etti.

Kamyonu kullanan Başçavuş Özkan Çelik, bir süre sonra aracını kalabalığın arasından çıkarmayı başardı ve kendi imkanlarıyla Urla Devlet Hastanesi'ne gitti. Hafif yaralanan askerler tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayı öğrenen İzmir Valisi Mustafa Toprak, Kaymakam Şehmus Günaydın ile hastaneye gelerek yaralıları ziyaret etti ve bilgi aldı.

Geçen Pazar günü yani 23 Şubat'ta gene Urla'da 
seçim bürosu açma hazırlığındaki Hakların Demokratik Partsi (HDP) üyeleri ile çevrede toplanan yaklaşık bin kişi arasında gerginlik çıkmıştı.
Bu haberi okumak için TIKLAYINIZ

Dün, yani 27 Şubat sabahı ise300 araçlık konvoyla Urla’ya gitmek isteyen yaklaşık 1500 kişilik HDP’li grubu polis ilçe girişinde engellenmişti. Bu haberi okumak için de ayrıca TIKLAYINIZ.

 






DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku