Gündem:
HUKUK BOYNUKALIN'A İŞLEMEZ Mİ?
HUKUK BOYNUKALIN'A İŞLEMEZ Mİ?

Hürriyet Gazetesi’ne saldırıda önemli rol oynayan AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın, “AK Parti teşkilatı basın özgürlüğü var diye basına dokunulmazlığı artık kaldırmıştır. Bundan sonra da o dokunulmazlığı kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.

Partisinin Nevşehir Gençlik Kolları’nın düzenlediği etkinlikte konuşan Boynukalın, toplantıların hiçbirisinin sadece bir gençlik buluşması olmadığını söyledi. 

Allah rızasını kazanmak için salonlarda olduklarını aktaran Boynukalın, “Bizim toplanmalarımızın amacı sadece slogan atmak, salonu süslemek değildir. Biz dik duruşu göstermek için burdayız. Allah’a şükürler olsun ki bu dik duruşun farkında olan bir gençlikle yürüyoruz” diye konuştu. 

Boynukalın, bu buluşmaların hepsinde tarihe bir not düştüklerini ifade ederek, kendilerinin taraf olduğunu söyledi. Boynukalın, “Türkiye’de yüzde 52 ile Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan’a ölüm tehdidi yaparız. Annesine, eşine, çocuklarına, damadına, kızına, herkese küfrederiz ama kimse bize dokunamaz. Niye? Bizde basın özgürlüğü var. AK Parti teşkilatı o dokunulmazlığı artık kaldırmıştır. Bundan sonra da o dokunulmazlığı kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku