Gündem:
HÜLYA AVŞAR BALIKESİR'de

HÜLYA AVŞAR BALIKESİR’de

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’ni yenileyerek spor ve yaşam kompleksine dönüştürüp hizmete açtı. Açılış programına Hülya Avşar da katıldı.

Hülya Avşar, kompleksin açık tenis kortunda ilk maçı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile yaptı.
Avşar’a teşekkür eden Yılmaz, “Balıkesir’e kattıklarınızda dolayı teşekkür ederiz. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmadınız” dedi. Avşar ise “Tenis oynamayan biri için başarılı atışlar yaptınız. Kortlar çok sağlıklı görünüyor. Balıkesir’e muhteşem bir tesis kazandırılmış” dedi.

“BAŞKAN OLSAM…”

Avşar, isminin Ayvalık Belediye Başkanı adaylığı için geçtiğinin belirtilmesi üzerine adaylık için hazır olmadığını dile getirip, “Başkan olsam sahile restoranlar yaparım. Spor alanları yapar, bakım ve temizlik konularında vatandaşları uyarıcı pankart asarım” ifadelerini kullandı. 
 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku