Gündem:
İNCE ERDOĞAN'a SESLENDİ...

İNCE ERDOĞAN'a SESLENDİ...

Muharrem İnce, Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin grup toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için söylediği “Bay bay Kemal” sözüne ilişkin bir videoyu “Çalma!” notuyla paylaştı.

Erdoğan’ın grup toplantısındaki “Öyleyse kendisine bundan sonra kullanabileceği yeni sloganını da vereyim: Bay bay Kemal. Alsın tepe tepe kullansın. Telifini de istemeyiz. Bizden yana helal hoş olsun” sözlerinin olduğu videoda, İnce’nin 2018 yılındaki konuşmasına da yer verildi.

İnce’nin “Sayın Erdoğan, bay bay Muharrem, bay bay Muharrem deyip durma. Bak millet sana ‘Bay bay Recep’ deyiverir” dediği video ‘Telifi isteseniz de veremezsiniz :)’ ifadeleriyle sona erdi.
 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku