Gündem:
İSTANBUL'da KRİTİK ZİRVE

İSTANBUL'da KRİTİK ZİRVE

Dünkü saldırılar sonrasında önemli bir karar alındı ve o kararı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından duyurmuştu ve devletin zirvesi bugün İstanbul’da Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde toplanacak.

Saatler 14.30’u gösterdiğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak ve bakanlar eşlik edecek. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın’da o toplantıda olacak.

Toplantının içeriği bir güvenlik toplantısı olduğunu belirtebiliriz. 9 şehidin haberinin gelmesinin hemen akabinde hızlı bir şekilde alınan bir karar ve kritik bir toplantı olacak.
22-23 Aralık tarihlerinde art arda saldırı gerçekleşmişti. Aynı bölgede Pençe-Kilit bölgesinde 12 şehit verilmişti. Bugün de 9 şehidi konuşuyoruz ve 4 askerin de yaralı olduğu bilgisi söz konusu.

Hem AK Parti hem Cumhurbaşkanlığı tarafındaki programlar iptal edildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku