Gündem:
İSTANBUL'DA KAYINPEDER DEHŞETİ
İSTANBUL'DA KAYINPEDER DEHŞETİ

Sarıyer'de kayınpederi tarafından silahla vurulan iş kadını Yankı Özkan Yıldırır, kaldırıldığı Maslak Acıbadem Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Bir akaryakıt şirketinde Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalışan Yıldırır'ın birçok başarılı işe imza attığı öğrenildi.

Dün saat 20.00 sıralarında Sarıyer'de kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vurulan Yankı Özkan Yıldırır ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Yıldırır, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldırır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yıldırır'ın hayatını kaybettiğinin duyulmasının ardından, hastanede bulunan yakınları derin üzüntüye boğuldu.

BİR ÇOK BAŞARILI İŞE İMZA ATMIŞTI

Hayatını kaybeden Yankı Özkan Yıldırır, Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalıştığı akaryakıt şirketinde önemli işlere imza atmıştı. Başarılı bir iş kadını olan Yıldırır, çalıştığı şirket adına çok sayıda ödül almış ve sorumluluk projelerine destek vermişti.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku