Gündem:
İYİ PARTİ ATAŞEHİR'de AŞURE İKRAMI

İYİ PARTİ ATAŞEHİR'de AŞURE İKRAMI

İYİ Parti Ataşehir İlçe teşkilatının geleneksel olarak her cumartesi günü düzenlediği kahvaltı programına İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir ve İl Başkanı Coşkun Yıldırım, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı. 

Kahvaltı sonrası konuşan Başkan Yörükoğlu, "İYİ Parti Ataşehir İlçe teşkilatı olarak Muharrem ayının bolluğu ve bereketi ile  esnafımıza ve vatandaşlarımıza aşure ikramında bulundu. Kardeşliğin ve paylaşmanın bereketi olan geleneğimizi devam ettireceğiz" dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, "Aşure paylaşmaktır, bolluk, kardeşlik ve berekettir. Dolayısı ile vatandaşlarımızın Muharrem ayı mübarek olsun" dedi.

İl Başkanı Coşkun Yıldırım ise yaptığı konuşmada aşurenin bolluğunun bereket, paylaşmanınsa kardeşlik olduğuna dikkat çekti.

Yıldırım, "Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun" dedi.
 



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku