Gündem:
KARAMOLLAOĞLU'ndan AÇIKLAMA GELDİ

KARAMOLLAOĞLU'ndan AÇIKLAMA GELDİ

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, dün Meclis kürsüsünde konuşma yaptığı esnada kalp krizi geçirmesi üzerine yere yığıldı. Bitmez, avilen hastaneye kaldırılırken sağlık durumu ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Parti Lideri Karamollaoğlu, "Dünden bugüne çok büyük bir değişiklik yok. Bilinci yerinde değil henüz. İnşallah o da yerine gelir. Bugüne kadar devam ettirdikleri gibi aynı desteği devam ettirecekler” dedi.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN BİTMEZ'E ZİYARET

Milletvekili Hasan Bitmez'in durumu ciddiyetini koruyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavisi süren Bitmez’in son durumunu öğrenmek üzere beraberindeki heyetle ziyarette bulundu.

Hastane Başhekiminden bilgi alan Karamollaoğlu, yaptığı açıklamada, "Dünden bugüne çok büyük bir değişiklik yok. Bilinci yerinde değil henüz. İnşallah o da yerine gelir. Bugüne kadar devam ettirdikleri gibi aynı desteği devam ettirecekler. Bekleyip göreceğiz, ümit ederiz ki hem doktorlarımızın müdahalesi hem de yapılan dualarla Hasan Bey kardeşimiz normal hayata dönecek” dedi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku