Gündem:
LİBYA'dan TÜRKİYE HAKKINDA BOMBA İDDİA!
LİBYA'dan TÜRKİYE HAKKINDA BOMBA İDDİA! 

Habere göre Libya Başbakanı Abdullah el Sani Türkiye ve Katar’ın, Katar finansıyla Libya’da radikal terör örgütlerini desteklediklerini belirtirken, kimi devletlerin Libya’da radikal İslami akımı dayatmaya çalıştıklarına vurgu yaptı.

SANA'nın haberinde Sani'nin, Libya halkının söz konusu bu devletlerin destekledikleri terörden büyük acılar çektiğini ve artık bu durumlardan sıkıldığını ifade ettiği, Libya halkının radikal teröristler tarafından yönetilmesini kesinlikle ve hiçbir şekilde kabul etmeyeceğini belirttiği bildirildi.

Radikal teröre karşı savaşan Libya ordusu ve halkının silah ve mühimmat temininde ciddi bir sorun yaşadığını belirten Sani; Libya’da hizmet kurumları ve halka karşı her türlü vahşeti işleyen radikal teröristlere ise dünyanın gözü önünde ve bol bir şekilde silah ve mühimmat temini yapıldığına vurgu yaptı. Sani kimi devletlerin Libya’da meşru hükümet ve ordunun meşru yollarla silah elde etme talebini şiddetle reddettiklerini söyledi.

Sözlerine devam eden Sani; Batılı devletlerin Libya’da eski yönetimi düşürmesi ve Libya’nın askeri cephanelerini yok etmesi ardından Libya’yı radikal teröristlerle baş başa bıraktığını söyledi.


SANA-Suriye Arap Haber Ajansı
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku