Gündem:
NACİ GÖRÜR İKİ DEPREMİ YORUMLADI

NACİ GÖRÜR İKİ DEPREMİ YORUMLADI

Kahramanmaraş'ta deprem oldu. Saat 16.54'te Göksun ilçesinde meydana gelen depremin 4.1 büyüklüğünde gerçekleştiği aktarıldı. Yerin 5.17 kilometre derinliğindeki depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Kandilli Rasathanesi ise depremin 3.9 büyüklüğünde ve yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldiğini aktardı.

MUĞLA’DAKİ DEPREM ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde saat 18.45’te AFAD’a göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.3 olarak duyurdu. Deprem, çevre illerden de hissedildi.

NACİ GÖRÜR, DEPREMLERİ YORUMLADI

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter hesabından bugün meydana gelen iki depremi değerlendirdi. Görür, açıklamasında “Acıelma- Göksun/K.Maraş'ta 4,0 büyüklükte deprem. Daha önce işaret ettiğimiz Savrun Fayının Göksun civarında, dünkü depremin yakınında oldu. İkinci deprem Marmaris Orhaniye'de ve 4,3. Deprem 70 km derinlikte ve tahmin ediyorum o yörede Gökova Körfezinin içinde ve K ve G yaygın normal fay zonlarında” ifadelerini kullandı.
 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

NACİ GÖRÜR UYARDI
İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay...

Haberi Oku