Gündem:
SİZCE ŞEREFSİZ, ALÇAK ve VATAN HAİNİ KİM?

SİZCE ŞEREFSİZ, ALÇAK ve VATAN HAİNİ KİM?

Engin Ardıç, “Şerefsizdir, alçaktır, vatan hainidir” başlıklı bugünkü yazısına “Ağaçların kabuğunu sıyırmaktan vazgeçin de ormana bakalım:"Eski gücüne kavuşamasa bile kavuşma yolunda yürüyen" bir Türkiye istemiyorlar...“ diyerek başlıyor.

Yazısında Hadi Batılı emperyalistleri anladık, kış kışlığını, kuş kuşluğunu yapacak, peki yerli "kompradorlara" ne oluyor? Hani Atatürk sizlere birşeyler söylemişti... "Şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilenler" hakkında!” diyen Ardıç'ın, kendisini Büyük Ortadoğu Projesinin eşbaşkanı ilan eden Erdoğan'ın bu görevi nereden aldığını hatırlamak istemediği anlaşılıyor.

Zira Erdoğan'ın “One minute çıkışını allayıp pullayan Ardıç yazısında “Eski gücüne kavuşamasa bile kavuşma yolunda yürüyen bir Türkiye istemiyorlar...Türkiye'nin eskisi gibi Ortadoğu'nun ‘merkezi’ haline gelmesini hele hiç... IMF'ye kafa tutan bir Türkiye hiç işlerine gelmiyor... İsrail'e posta koyan bir Türkiye hele hiç... ‘Bir daha DAVOS'a gelmem’ lafını küfür gibi algıladılar. ‘One minute’ çıkışı manevi evlatlarına hakaret gibi geldi onlara.” ifadelerinin altını çiziyor.

“KENDİ ÜÇ KURUŞLUK ÇIKARI UĞRUNA...”

Türkiye'nin "bir imparatorluğun mirasçısı" olduğunun doksan yıldır unutturulduğunu, ufak ufak bunu hatırlamaya başlayan bir Türkiye'nin birilerini çok rahatsız ettiğini ileri süren Ardıç yazısını şu cümleler ile sonlandırıyor;

“Kendi üç kuruşluk çıkarı uğruna Batı'ya uşaklık eden ve ne pahasına olursa olsun Türkiye'yi bugün vardığı noktaya getirenleri harcamaya çalışan şerefsizdir, alçaktır, vatan hainidir. Ben lafı ortaya ederim, isteyen alır gider.”



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku