Gündem:
SULTANLAR'a PİLOTTAN MESAJ

SULTANLAR'a PİLOTTAN MESAJ

CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, tarihi zaferin ardından tarifeli uçakla ülkeye doğru hareket etti.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanan ve altın sete giden mücadeleyi 3-2 kazanan Filenin Sultanları, Türk spor tarihinde unutulmaz bir başarıya imza attı. Karşılaşmanın ardından Türkiye’ye dönmek üzere yola çıkan Filenin Sultanları, tarifeli uçakla yolculuk yaptı.

Uçağın pilotu duygusal bir konuşmayla millilerimizi karşılarken, “Çok önemli konuklarımız var. Dün yine bayrağımızı gururla dalgalandırarak, cumhuriyetimizin 100. yılında tüm Türkiye’yi sevince boğan, Türk kadının gücünü tüm dünyaya gösteren, Avrupa şampiyonu olan kadın milli voleybol takımımız bizlerle birlikte” ifadelerini kullandı.

Kaptan pilot anonsunu, “Mücadeleniz, başarılarınız ile 85 milyonu gururlandırdınız. Bize tarifi zor bu güzel duyguları yaşatan oyuncularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve İstiklal marşımızı mutluluk gözyaşlarıyla okumamızı sağladığınız için sizlere teşekkür ediyoruz” sözleriyle noktaladı.

TARİFELİ UÇAK TEPKİSİ

Öte yandan, tarihi bir zafere imza atarak ülkeyi sevince boğan Filenin Sultanları için özel uçak ayarlanmaması tepkiyle karşılandı.

Millilerimizin tarifeli uçakla yolculuk yapması konusunda eleştiride bulunan biri “Tarifeli mi ? Arkadaş hükümeti geçtim bu ülkenin hiç mi vatansever zenginleri yoktu özel uçakla alıp getirip onurlandıracak?” yorumunu yaptı.

Sosyal medya platformu X’te konuyla ilgili yapılan bazı yorumlar şu şekildeydi:

Avrupa şampiyonu olmuş şampiyonlara özel uçak göndermek zor olmaması gerekirdi.
Futbol milli takımını F16’lar eşliğinde yolla, kızlarımıza tarifeli sefer

Otobüsle yollasaydınız tarifeli uçağa ne gerek vardı!

Yoldan geçeni özel uçakla getiriyoruz, bir uçak yollayamadık mı arkadaş şu takıma.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

NACİ GÖRÜR UYARDI
İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay...

Haberi Oku