Gündem:
UMUT ORAN'DAN PERİNÇEK'E İLGİNÇ TEKLİF
UMUT ORAN'DAN PERİNÇEK'E İLGİNÇ TEKLİF

Umut Oran’dan Perinçek’e çok konuşulacak teklif


Umut Oran, “İçinde bulunulan süreç kayıtsız, şartsız CHP’yi desteklemeyi zorunlu kılmaktadır. Vatan Partisi ve DSP seçmenleri başta olmak üzere, Atatürk’te birleştiğini iddia eden her bir seçmen, Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermeli, ailelerinin ve çevrelerinin de oy vermesini sağlamalıdır” dedi.


“Başta Sayın Doğu Perinçek ve Sayın Masum Türker olmak üzere 1 Kasım’da CHP’ye kurumsal desteğini açıklamamış olan Cumhuriyetçi, Atatürkçü olma iddiasındaki partilerin genel başkanlarına sesleniyorum” diyen Umut Oran şöyle devam etti:


“Tarih sizlere Atatürk’te birleşme isteğinizi gerçekleştirmek için bir fırsat sunmaktadır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bugün CHP saflarında birleşemeyenler yarının büyük kavgasında da şer cephesinde yer almış sayılacaklardır.”


CHP’li Umut Oran şunları söyledi:


“VATAN PARTİSİ VE DSP BAŞTA OLMAK ÜZERE…”


“Vatan Partisi ve DSP seçmenleri başta olmak üzere, Atatürk’te birleştiğini iddia eden her bir seçmen, Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermeli, ailelerinin ve çevrelerinin de oy vermesini sağlamalıdır. Bu tavır, aynı zamanda bir samimiyet sınavıdır. Gelinen noktada; Atatürk’te birleşmenin gereği; bölücülüğe ve gericiliğe karşı CHP’ye oy vermektir. Birkaç bin oy farkı sebebiyle Meclis’e gidemeyen CHP’li adaylara omuz vermek, aynı zamanda karşı devrimci cepheden Meclis’e gidecek milletvekili sayısını düşürmek demektir. Bugünkü samimiyet sınavından geçebilmenin, CHP’ye destek vermek dışında başka bir yolu yoktur.


DOĞU PERİNÇEK VE MASUM TÜRKER’E ‘CHP’YE OY VERİN’ ÇAĞRISI


Başta Sayın Doğu Perinçek ve Sayın Masum Türker olmak üzere 1 Kasım’da CHP’ye kurumsal desteğini açıklamamış olan Cumhuriyetçi, Atatürkçü olma iddiasındaki partilerin genel başkanlarına sesleniyorum:


Tarih sizlere Atatürk’te birleşme isteğinizi gerçekleştirmek için bir fırsat sunmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi’ni destekleyerek bu amaca hizmet edebilirsiniz. İçinde bulunulan süreç kayıtsız, şartsız CHP’yi desteklemeyi zorunlu kılmaktadır.


AKP İLE KOALİSYON ASLA DÜŞÜNÜLMEMELİ


Vatandaşlarımız bilmelidir ki 1 Kasım önemlidir, ancak 2 Kasım ve sonrası daha önemlidir. 1 Kasım’da hedef; Cumhuriyet Halk Partisi’nin tek başına iktidar olması ve 13 yıldır devam eden AKP zulmünün hesabını sormasıdır. Cumhuriyet yıkıcılığına soyunmuş gruplarla herhangi bir koalisyon asla ve asla düşünülmemeli, AKP’nin karanlık iktidarına ortak olunarak geçmişin acıları unutturulmamalıdır.


GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ: CHP’DE BİRLEŞİN


Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bugün CHP saflarında birleşemeyenler yarının büyük kavgasında da şer cephesinde yer almış sayılacaklardır. Tarihin hükmünü vereceği o günde, herkes yaptıklarının ve yapmadıklarının hesabını yüce Türk Milletine verecektir.”


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku