Gündem:
VATAN'ın İZMİR ADAYLARI PARTİLİLERLE BULUŞTU
VATAN'ın İZMİR ADAYLARI PARTİLİLERLE BULUŞTU

VATAN PARTİSİ İZMİR’DEN İDDİALI ÇIKIŞ

Vatan Partisi İzmir, Milletvekili adayları ve yüzlerce üyesi ile birlikte Torbalı'da kahvaltı düzenledi. 

"Muhalefet Olmaya Değil, İktidar Boşluğunu Doldurmaya Adayız!"

Düzenlenen kahvaltıda konuşan Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Tugay Şen, "Muhalefet partisi olmaya değil, Türkiye’deki 13 yıllık iktidar boşluğunu doldurmaya adayız" diyerek Vatan Partisi'nin seçimlerde iddialı olduğunu belirtti.

Vatan Partisi İzmir Milletvekili Adayları Torbalı'da yüzlerce üyesi ile bir araya gelerek kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya katılanlar arasında partinin 1. Bölge Milletvekili Adayları Gazeteci Ümit Zileli ve Turan Karakaş , 2. Bölge Adayı Hüseyin Tugay Şen  ve İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar yer aldı.

Konuşmasında Türkiye'nin tek kurtuluşunun Vatan Partisi olduğunu ifade eden Hüseyin Tugay Şen, "Muhalefet partisi olmaya değil , ana muhalefet partisi olmaya değil, muhalefet boşluğunu doldurmaya değil , Türkiye’deki 13 yıllık iktidar boşluğunu doldurmaya adayız.  Bu yüzden bu hükümetten kurtulmanın yegane yolu Vatan Partisi’nin 7 haziran akşamı mecliste olması ve AKP’nin yerine kurulacak bir Milli Hükümetin merkezinde olması gerekmektedir" diye konuştu.

"Emperyalizme Karşı Çıkan Tek Parti Vatan Partisi"

Kahvaltıda konuşan bir diğer isim 1. Bölge Milletvekili Adayı Turan Karakaş oldu. Karakaş, emperyalizm kavramı ile diğer partilerden ayrıldıklarını söyleyerek , "Diğer partiler bir tarafa biz bir tarafa. Meclisteki dört parti aslında bir partidir. CHP’den emperyalizme karşı bir ses tepki gelmiyor.  AKP zaten emperyalizmin uzantısı, HDP emperyalizmin kendisi, MHP emperyalizmin kolaylaştırıcısı konumunda. Emperyalizme karşı çıkan tek parti Vatan Partisi'dir" dedi.

İzmir'in güçlü adaylarından 1. Bölge adayı Gazeteci Ümit Zileli ise Türkiye'nin 1950'den beri karanlıkta olduğunu belirterek, "Vatan Partisi Türkiye'yi birleştirecek tek partidir" diye konuştu.




Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku