Gündem:
VATAN PARTİSİ'nin EN GENÇ ADAYI NELER VAAT EDİYOR?

VATAN PARTİSİ'nin EN GENÇ ADAYI NELER VAAT EDİYOR?

Vatan Partisi'nin en genç milletvekili adayı Eda Yücel, “Vatan Partisi iktidarında gençler iş sahibi olacak, atanamayan öğretmen kalmayacak, gençlik iş bulmak için birilerine yaranmak zorunda kalmayacak.”dedi.

Vatan Partisi Genç milletvekilleri tanıtım toplantısı dün Ankara Green Park Otel’de yapıldı. Toplantıya gençliğin kararlılığı damga vurdu. Gençlik, Meclisi Atatürk’ün meclisi yapmak için halktan yetki istedi. Genç adayların teker teker tanıtıldığı toplantıda video gösterimlerinin yanı sıra pek çok genç aday da konuşmasını yaptı. Gençlik, Türkiye’nin sorunlarına çözüm önerilerini sunarken bir yandan da “Atatürk devrimlerini tamamlayacağız” kararlılığıyla Türk milletine seslendi.

Toplantıya, Cumhurbaşkanı adayı ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de katıldı. Perinçek, "Olağanüstü dönemlerde çözüm devrimcidir, çözümün kahramanları Türk gençliğidir” diye konuştu.

BİLİNÇSİZLEŞMEYEN BİR GENÇLİK YARATACAĞIZ

Vatan Partisi’nin 19 yaşındaki en genç ve İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı olan Eda Yücel genç adayların tanıtıldığı görkemli toplantıda gençlere vaadlerini saydı.

Yücel, yaptığı konuşmada Vatan Partisi’nin meclise girmesiyle neler olacağını, gençliğin nerede olacağını anlattı ve “Vatan Partisi gençliği verilen 2. Kurtuluş Savaşı mücadelesinde Bandırma Vapuruna binmiştir. Şimdi o gençlik bandırma vapurundan önce Samsun’a sonra da Ankara’ya çıkmak için milletlimizin yetkisini bekliyor. Bizlere dayatılan geleceksizlik kaygısına boyun eğmiyoruz. Koltuk sevdası gütmeyen kişisel hırslarından arınmış bir gençlik yaratıyoruz. “ diye belirtti.

Yücel konuşmasının devamında işsizlik, madde bağımlılığı, eğitim gibi gençliği doğrudan etkileyen konularada değindi: “Gençleri işsizlik ve geleceksizlik sorunu içinde boğmaya çalışanlara karşı bu salondan haykırıyoruz: Vatan Partisi iktidarında gençler iş sahibi olacak, atanamayan öğretmen kalmayacak, gençlik iş bulmak için birilerine yaranmak zorunda kalmayacak. Bizler her daim savunduğumuz Atatürk ilke ve inkılaplarını, Cumhuriyet kazanımlarımızı, bilimi eğitimin temeli haline getireceğiz. Uyuşmayan, bilinçsizleşmeyen bir gençlik yaratacağız. Madde bağımlılığını bir deneyim olarak sunan bu sistemle kesinlikle uzlaşamayız o yüzden uyuşturucunun her türlüsüne kesinlikle savaş açıyoruz.”

Türkiye'nin dört bir yanından liste başlarında aday gösterilen Vatan Partisi'nin genç milletvekili adayları, toplantıyı Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek ile öz çekim yaparak sonlandırdı.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku