Gündem:
VATANDAŞIN ZARARI KARŞILANACAK

VATANDAŞIN ZARARI KARŞILANACAK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul'da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle Avrasya Tüneli Anadolu-Avrupa yönünün geçici süreyle trafiğe kapatılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

İstanbul'da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanağın tam bir afet olduğunu kaydeden Arslan, belediye ekiplerinin topyekun çalıştığını, herhangi bir can kaybının olmadığını söyledi.

Bazı araçlarda hasar meydana geldiğini kaydeden Arslan, Avrasya Tüneli'nin çıkışında olabilecek sıkıntılara karşı girişleri durduklarını, özellikle tünelin çıkış tarafında sıkıntı olduğunu aktardı.

Kriz masasının çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çeken Arslan, şu anda daha çok kurtarma çalışmasının yapıldığını, herhangi bir hasar tespitinin ardından zarar ziyan ödemesinin yapılacağını söyledi.  



İHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

NACİ GÖRÜR UYARDI
İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay...

Haberi Oku