HAYDİ ERMAN, BU HABERİ de YORUMLA

FETÖ’nün kasası Akın İpek’in televizyonunda yıllarca kara propaganda yaptı. Fenerbahçe’ye kurulan şike tuzağını gerçekmiş gibi anlattı. Bu iftiralarını yazdım diye beni mahkemeye verdi; hem de iki kez. Damarlarında Fenerbahçe düşmanlığı dolaşan çok bilmiş Erman Toroğlu...

İşte FB’ye o kumpası kuranlar artık yargılanıyorlar. Bunlardan birisi olarak ifade veren avukat Orhan Erdemli bir zamanlar Fethullah Gülen’in avukatıydı. Mahkemede demiş ki:

“FETÖ’nün yargı ve emniyetteki üyelerinin kumpasıyla Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilere operasyon yapıldı. Firari savcılar Fikret Seçen ve Zekeriya Öz ile firari avukatlar Halil İbrahim Koca ve Cemalettin Mutlu koordineli bir şekilde çalıştı.”

Bu kumpasın ayrıntıları İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi’nin tutanaklarında yer alıyor.

Şimdi, bu tuzağa arka çıkan, bunun propagandasını yıllarca yapan Erman Toroğlu ve benzerlerine soruyorum: Ne düşünüyorsunuz ağalar? Yüzünüz kızarmadı mı? FETÖ için tamtamlar çaldığınız ortada iken, bunu yazan benim gibi insanları mahkemelerle korkutmaya devam edecek misiniz?

TEK BENİM ÇOCUĞUM da O MAĞDURLARDAN OLSAYDI(!)

AKP Lideri Erdoğan’ın iki kızı, 28 Şubat mahkemesine baş vurmuş. “Bizi mağdur ettiler, şu tutuklanmayan 28 Şubatçılar tutuklansın!” demişler. FETÖ’cülerin açtığı bu davaya arka çıkan çocuklara bakın siz...

Tayyip Bey’in çocukları, mağduruz, diyorlar ya...

Aslında 28 Şubatçılara borçlular şu anki debdebelerini...

Eğer o Amerikancı paşalar olmasaydı... Eğer onlar Necmettin Erbakan’ı sarsıp da Yenilikçiler kamuflajı altındaki Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının önünü açmasalardı... Bugün AKP diye bir parti yoktu. Bu saltanat, bu debdebe, bu gurur, bu tahakküm de yoktu.

Ey millet, elini vicdanına koy cevap ver: Eğer Sayın Erdoğan’ın çocukları mağdur ise bizim işsiz güçsüz çocuklarımız nedir?

İşsiz üniversite mezunlarımız ellerini açmış dua ediyorlar: Tanrım bizi de bu çocuklar gibi mağdur eyle(!)

OZAN ARİF YİNE ÇAKTI

Türk milliyetçilerinin partisi MHP’yi, Türk milliyetçiliğini ayakları altına alan siyasetin destek gücüne çeviren Devlet Bahçeli’ye karşı sert taşlamalarıyla tanınmıştı Ozan Arif. Şimdi de Cumhur İttifakı’na çaktı. Milletin duygularına tercüman olan bu şiirin bir bölümünü veriyoruz:

“Manifesto falan filan,

Geçin beyler bitti bu iş!

Çevir çevir aynı yalan,

Geçin beyler bitti bu iş!..

***

Aynı potlar, aynı gaflar,

On beş yıldır aynı laflar,

Tek inanan artık saflar!

Geçin beyler bitti bu iş!..

***

Satman dedik duymadınız,

Sata sata koymadınız!..

Yiye yiye doymadınız,

Geçin beyler bitti bu iş!..

***

Yiyip içip saçtınız be,

Üretmekten kaçtınız be,

Kaç fabrika açtınız be?

Geçin beyler bitti bu iş!..

***

Hatta yerken basıldınız,

Köşelere kısıldınız,

Laf ebesi kesildiniz,

Geçin beyler bitti bu iş!..

***

Bina, zina haddi aştı,

Tokilerle doldu taştı,

Yerler, gökler betonlaştı,

Geçin beyler bitti bu iş!..

***

Tünel-münel, yol-mol hallet,

Yaptığınız her şey illet!..

Ceremeyi çeken millet,

Geçin beyler bitti bu iş!..

***

Korku sardı dağları bak,

Birbirine namert, alçak,

Diyenlerin bu ittifak!..

Geçin beyler bitti bu iş!..

***

Arif derki; örtmeyin hiç,

Sağa, sola sürtmeyin hiç,

Kıçınızı yırtmayın hiç,

Geçin beyler bitti bu iş!..”

ANTALYASPOR’UN PARTİZAN YÖNETİCİLERİ

Orası Antalya... Ama Antalyaspor’u eline geçirmiş olan iktidar destekli ekip, Antalya’nın ruhu ile savaşıyor. Seyirci, stadda İzmir Marşı’nı söyleyince bu beyler çok kızmışlar. Taraftarla kavgaya başladılar. Güya Antalyaspor partilerüstü imiş de... Böyle partizanca sloganlara karşı imişler de...

Bırakın bu yalanları... Atatürk’tür partiler üstü olan... Siz onun anılmasına karşı tavır takınarak partiler içi, hem de iktidar içi olduğunuzu gösterdiniz.

Antalyaspor seyircisi, bunu sizin yanınıza bırakmayacaktır.

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87