Magazin:
ABD-TÜRK ORTAK YAPIMI

ABD-TÜRK ORTAK YAPIMI

Son yıllarda Türkiye'de oldukça popüler bir tür olan rap müzik kültürü Amerika-Türkiye ortak yapımı bir filmle sinema perdesine taşınıyor.  İstanbul ve Türkiye'nin tanıtımı anlamında ses getirmesi düşünülen "That İstanbul İsshhhh" filmi için hazırlıklar sürüyor. Filmde oynayacak Daha önce bir çok reklam ve klip yönetmenliğinin yanı sıra uluslararası prodüksiyon danışmanlığı yapan Darryl D. Johnson'ın yönetmenlik koltuğunda oturacağı filmde  Türk aktörlerin ve rap sanatçılarının uluslararası izleyici kitlesine tanıtılması amaçlanıyor.  Proje, New York merkezli Style Po Stories tarafından oluşturuldu ve filmin yapımcıları arasında Style Po Production, Moskitos Films, Darryl D. Johnson ve Mehmet Ali Arslan bulunuyor.

Çekimleri Amerika ve Türkiye’de yapılacak filmin Türk oyuncuları ile ilgili çalışmalar sürüyor… Filmin hazırlık çalışmaları kapsamında yönetmen Daryl Johnson ve yapımcılar Türk karakterler için aday oyuncularla İstanbul'da tanıştı. Türk oyuncular da aranılan en önemli detay İngilizce bilmeleri. Geçtiğimiz günlerde yapılan seçmelere birçok oyuncu katılarak yapım ekibine kendilerini tanıttı.

Eğlence ve kültür sektöründe 30 yılı aşkın bir süredir çalışan Darryl D. Johnson daha önce aralarında Akon, 50 Cent, Neyo, Paris,Hilton, Dennis Haysbert, Chad Michael Collins gibi bir çok ünlü isimle aynı projelerde yer aldı.

Geçtiğimiz on yıl içerisinde Sniper: 6 Ghost Shooter , Skyfall  ve Ghost Rider 2  gibi filmlerde danışman/ara bulucu olarak çalışan Johnson; UFO Film Studios, Moskitos Films ve Ara, Nicholas Forever, Black Privilege White Power, S7 Black Files tv series & Assembly of the dead  gibi  filmleri de içeren BAWS Entertainment gibi stüdyolarda uluslararası baş yapımcı olarak biliniyor. Bunun yanı sıra müzik videoları ve 100'ün üzerinde televizyon reklamına imza atan Johnson'ın Türk rapçilerle yapacağı film şimdiden merak uyandırıyor.

Gelecek aylarda çekimlere başlanması planlanan "That İstanbul İsshhhh" filminin başrollerinde Truth Hurts ve Ezekiel Ajeigbe gibi isimlerin yer alması bekleniyor. Filmde hangi Türk rapçilerin yer alacağı ise sürprizini koruyor



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku