Magazin:
'NORMALLEŞMEYİN, ÖLÜRSÜNÜZ'

"NORMALLEŞMEYİN, ÖLÜRSÜNÜZ"

Hayatını Bodrum’da sürdüren Türk pop müziğinin unutulmaz isimlerinden Akrep Nalan, ‘normalleşme takvimi’nin açıklanmasının ardından böyle bir ortamın olmadığını dile getirerek, ‘Kaç kişinin öleceğiyle ilgili değiller. Kendilerinin ve siyasetlerinin hayatta kalmasıyla ilgililer. Arkadaşlar normalleşmeyin. Ölürsünüz’ ifadelerini kullandı.

İşte Akrep Nalan'ın instagram hesabından yaptığı o paylaşımın tamamı:

“Arkadaşlar normalleşmeyin. Normalleşecek bir durum yok. Ölürsünüz. Sizin ölmenizle bitmez sevdiklerinizi de öldürürsünüz. Normalleşmeyin. Binleri kendi çöküşünü ertelemek için sanki olumlu bir tablo varmış gibi bir algı yaratıyor. Algıda seçicilik yapın. Onların sizin sağlık sorunları yaşamanıza neden olacak kararlarına dahil olmayın. Siz sokağa çıkmaz, temas etmez, kendinizi ve yakınlarınızı izole ederseniz hastalıklarla karşılaşma riskiniz düşecektir. Şu ana normalleşmeye neden olacak bir tıbbi tablo yok. Ekonomik bir çöküşü durdurmak ve kendi bekalarının hasarını azaltmak isteyen muktedirler var. Kaç kişinin öleceğiyle ilgili değiller. Kendilerinin ve siyasetlerinin hayatta kalmasıyla ilgililer. Arkadaşlar normalleşmeyin. Ölürsünüz. Öldüğünüzle kalmaz, başkalarının ölümüne de neden olabilirsiniz. Oturun oturduğunuz yerde.”



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku