GRANF PRİX KAYSERİ ETABI SÜRÜYOR

GRANF PRİX KAYSERİ ETABI SÜRÜYOR

Kayseri'de gerçekleştirilen Erciyes 2021 Yol Bisikleti Yarışları, dördüncü gündeki Grand Prix Kayseri etabıyla sürdü.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ORAN Kalkınma Ajansı, Velo Erciyes ve Erciyes AŞ iş birliğinde düzenlenen yarışların dördüncü gününde sporcular, Cumhuriyet Meydanı'ndan start aldı.

Erciyes Dağı Hacılar Kapı'da sona eren yarışta kadın sporcular 87 kilometre pedal çevirirken, erkek sporcular ise 136 kilometrelik parkurda ter döktü.

Kadınlarda Özbekistan'dan Olga Zabelinskaya birinci, Rusya'dan Tatiana Antoshina ikinci, Levheniia Vysotska da üçüncü oldu.

Erkeklerde ise birinciliği Ukrayna'dan Anatolii Budiak elde ederken, Malezya'dan Jambaljamts Sainbayar ikinci, yine aynı ülkeden Metkel Eyob da üçüncü sırayı aldı.

Türkiye'den de bisikletçilerin yer aldığı yarışlara, ABD, Rusya, Hollanda, Belçika, Ukrayna, Belarus, Panama, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Malezya, Fas, Kuveyt, İran, Irak ve Güney Afrika'dan 250 sporcu katılıyor.

Öte yandan, 5 gün ara verilen yarışlar, 17 Temmuz'dan itibaren Grand Prix Vole Erciyes etabıyla devam edecek. Organizasyon 25 Temmuz'da sona erecek.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku