TERÖR DİYEREK TÜRKLÜKLE MÜCADELE

AKP’lilerin Türk ve Türklük düşmanlığı bitmek bilmiyor. Türk milletinin doğuş sembolü Bozkurt’a yaptıkları yetmiyormuş gibi şimdi de Türk adına taktılar.

AKP Lideri Erdoğan, Salı günü, Türk Tabibler Birliği’nin (TTB) adında yer alan Türk kelimesinin kaldırılacağı yolunda bir şeyler söyledi. Nedeni de Türk Tabibler Birliği yönetiminin teröre destek vermesi imiş.

Türk Tabibler Birliği, bugün PKK çizgisindeki bir ekibin elinde olabilir. O bildiriyi ve benzerlerini biz de sertçe eleştirdik. Ama başka tabib odaları da Afrin harekâtını desteklediler. Sorun Türk Tabibler Birliği’nde değil, burayı şu an yöneten ekiptedir. Eğer Türkiye hukuk devleti ise bu ekipten hukuk çerçevesinde hesap sorabilirsiniz.

Ama bu TTB yönetimi teröristlere destek verdi diyerek bu kuruluşun adından Türk kelimesini atamazsınız.

Diyelim ki o isimden Türk’ü çıkarttınız; sorun çözülecek mi? Sorun, o Türk kelimesinde mi?

Belli ki AKP yönetimi, Türk’e takmış. Türk olan ne varsa aşağılamak, dışlamak, toplum dışına atmak sevdasındalar.

Bu iş için terörle mücadele gibi doğru bir işi bile çarpıtarak Türk’ü dışlamak, kötülemek, unutturmak peşindeler.

Peki Türkçü geçinen Devlet Bahçeli ve ekibi niye bu duruma karşı seslerini çıkartmıyor? Bu efendiler, Erdoğan’a bu kadar mı mecburlar?

Sahte milliyetçiler, Türk milliyetçiliğini satmakta ne kadar da becerikliler...

ÇÖREKLENMEK NE DEMEK?

AKP Lideri Erdoğan TTB’yi eleştirirken Türkiye Barolar Birliği’ne de (TBB) vurmadan edemedi. TBB’nin adındaki Türk’ü de atma isteği, onun sorunu teröre destek veren bir yönetimle ilgili görmediğini gösterdi. Çünkü baroların teröre veya öyle bir çizgiye destek verdiği görülmemiştir ve görülemez de...

Belli Sayın Erdoğan, fırsat bu fırsat deyip bu köklü kurumu da dağıtmak peşinde. Oraya seçimle gelmiş olan yönetimi, “Buraya çöreklenmiş olanlar!” diye de aşağılıyor.

Seçimle gelmek eğer bir yere çöreklenmek ise AKP de Türkiye’nin başına çöreklenmiş olmuyor mu?

KADIN OYNATMAK SUÇ OĞLAN OYNATMAK MODA

Televizyonlara bir bakın. Amaç, iktidarın zihniyetine uymayan ne varsa hepsini ağır ağır ortadan kaldırmak ve böylece Orta Çağ Arap toplumlarına benzeyen bir Türkiye yaratmak. Buna uymayan Adnan Oktar’ın kanalını yok etmek için harekete geçtiler bile...

TV’lerdeki eğlence programlarında eskiden dansöz oynatılırdı. Şimdi bu ahlaka aykırı sayılıp yasaklanmış. Dikkat edin, oyun havalarının çalındığı programlarda erkekler ellerinde ziller-kaşıklarla çıkıp kıvırıyorlar.

Kadının oynaması suç ama oğlanların oynaması Müslüman ahlakına uygun...

Tam Osmanlı havası...

OSMANLIDA OĞLANCILIK kitabımızda belgelerini ortaya koyduk. Eski devrin yöneticileri, âlimleri, subayları, zenginleri ve kabadayıları yanlarında kadınla dolaşamazlardı ama yatak odalarına aldıkları parlak oğlanlarla gezerler; hatta bununla gurur duyarlardı.

Ve kadın, işte o devşirme Osmanlı tarafından aşağılık bir varlık olarak gösteriliyor; aşağılanıyordu. Kadın olduğu için anasından nefret ettiğini yazan Osmanlı şairleri ile bugün internetten yayımlanan kadın oyunlarını yasaklamaya kalkışmak, aynı zihniyet değil midir?

Yoksulların oğlan çocuklarına tecavüz edilen Ensar Vakfı’na arka çıkanlar mı savunacak bu milletin ahlakını?

YAKINDA KEFEN GİYİNİP SOKAĞA ÇIKAR

AKP’li gençler, sıcak salonlarda bağrıyorlar ya: Reis bizi Afrin’e götür.

Devlet Bahçeli geri durur mu? O da TBMM’de kükredi: Gerekirse Afrin’e giderim.

Partisini AKP’nin şubesi haline getiren Sayın Bahçeli, o tarafı taklidi seviyor ya... Yakında beyaz beze sarınıp sokağa çıkar ve “Kefenimizi giydik, Reis için yola çıktık!” diye bağırırsa şaşırmayın.

Ah bu sahte Türkçüler! Türk milleti ne çektiyse böylelerinden çekti. Hem hesap sormazsam namerdim diyeceksin hem de ayağına paspas olacaksın...

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87