YÜREĞİMİZ YANIYOR...

Kelimelerin boğazımıza düğümlendiği, ne söyleyeceğimizi bilemediğimiz, yüreklerimizin yandığı bir haberle sarsıldık hepimiz.  

Herkesin içini yakan haberi tekrar etmeye kalemim izin vermiyor. Bir baba olarak, gönlüm, bedenim, kalbim, ruhum paramparça çünkü. Hangi insan, hangi vicdan, hangi ruh hali, hayatının baharında bir genç kıza bu vahşeti uygulayabilir, anlayabilmek mümkün değildir ve bu kahredici haber hepimizi hançerlemiştir.   

Bu aşağılık mahlûkların işlediği insanlık suçunun karşısında,  hiçbirimiz sosyolog veya psikolog kesilip ahkâm kesmeyelim. Hiçbirimiz, hayatının baharında olan bir genç kızı katleden bu psikopat ruhları yorumlamaya çalışmayalım. Hiçbirimiz, düzeni, eğitim sistemini, ailede yetiştirilme tarzını, yanlış öğretilen din-ahlak kurallarını tartışıp, hastalıklı ruhlara teşhis koymaya çalışmayalım. Bugün Özgecan’ın değil, insanlığın öldüğü gündür. Bugün sözlerin bittiği gündür. 

Bugün, gözyaşlarımıza hâkim olamadığımız gündür. Hepimizin ailesinde Özgecan yaşında bir çiçek vardır, bugün haberlerde, gazetelerde gördüğümüz o pırıl pırıl yüzü, unutabilmemiz mümkün değildir. Her zaman olduğu gibi ateş düştüğü yeri yakacaktır. Bizim bugün içimize düşen ateş, üç gün sonra sönecektir ama güzel Özgecan’ın anne-babasının yüreğine düşen ateş, son nefeslerine kadar şiddetini artırarak devam edecektir. 

Hepimiz bu insanlık suçuna karşı en ağır cezanın verilmesini istiyoruz,  hepimiz bu canilerin hak ettikleri şekilde, en ağır acıları çekerek bedel ödemelerini istiyoruz. Bunu istemek bizden önce, Özgecan’ın hakkı, acılı ailesinin hakkı. 

Sevgili Özgecan, ben de bir babayım, işte bu yüzden bugün o kadar öfkeli, o kadar doluyum ki. Her ne kadar ateş aileni dağlasa da, ben bu acıyı kalbimin tam ortasında hissediyorum. Anneni, babanı o kadar iyi anlayabiliyorum ki.  Seni hayatının baharında, elimin yazmaya varmadığı bir şekilde hayattan koparan mahlûklar elbet cezasını bulacaktır. 


Nur içinde yat güzel kızım, mekânın cennet olsun..


https://twitter.com/ErolCanbay2
https://www.facebook.com/erol.canbay.9
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87