HaberHabere ÖZEL:
KADINLAR PASTA YAPTI

KADINLAR PASTA YAPTI

Yardım organizasyonu hayata geçiren ve stadyumda açtıkları stantta evlerinde hazırladıkları pastaları ve çörekleri taraftar guruplarına satarak destek veren Lesin Maraudes de l'espoir Derneği Başkanı Filiz Yüksel ve Joyas SD firmasının sahibi Seda Demir buradan elde ettikleri geliri deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerine göndereceklerini belirti.

Les maraudes de l’espoir Derneği Başkanı Filiz Yüksel, “Merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde felakete neden olan deprem hepimizin yüreğinde büyük yaralar açtı. Orada yaşayan ve felaketten kıl payı kurtulan depremzedelere bir nebzede olsa buradan destek sağlamak istedik. Yardımlarımız ve emeklerimiz umarım yerine ulaşır” dedi. 

Belfort ’ta yaşayan İş insanı Joyas SD firmasının sahibi Seda Demir ise açıklamasında soydaşlarımızın çaresizliği karşısında harekete geçtiklerin belirtti.
Demir, “Televizyonda ana vatanımızda yaşanan felaketi gözyaşları içinde izledik. Maalesef biz de burada çaresizliği yaşadık. Tek yapmamız gereken üzüntüyü geride bırakarak depremzedelere buradan bir gönül köprüsü oluşturarak yaraları sarmak için harekete geçmekti ve yaptık da… Buradan toparladığımız yardım kolilerini Türkiye’ye gönderdik. Yardımlarımız hala da devam ediyor.  Nitekim Lesin Maraudes de l'espoir Derneği Başkanı Filiz Yüksel ve gönüllü kadınlarla birlikte Fc sochaux- Bordeaux maçında stant açtık. Evlerimizde yaptığımız pastaları ve çörekleri satarak gelir elde ettik. Umarım emeklerimiz yerine ulaşır” dedi.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İYİ'lere KADIN PANELİ
İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Kadın Teşkilatı seçim çalışmaları toplantısına kadına yönelik şiddet...

Haberi Oku